2777
2789
عنوان

قطره سلیس

2887 بازدید | 14 پست

مامانا چند روز پیش یه قطره پیدا کردم واسه درد زانوی مامانم خیلی خوبه راحت شد از درد زانو بعدش دیدم نوشته واسه ناخن ومو خوبه واسه شوهر که همش کنار ناخنش زخم بود استفاده کردم عالی بود دیگه زخم نشد حتی واسه رشد موهم خوب بوده ولی چون یکم گرون بوده خودم عضو شرکتش شدم تا ارزون بخرم و با کلی محصول که بعضیاشون واقعا خوبن آشنا شدم خلاصه که این روزا همه مامانا پا درد دارن فکر کردم به شما هم بگم تا به دردتون بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرکت نفیس؟

اصلا خوب نیست ادمو پشمالو میکنه 

مخصوصا اونایی که رفتن لیزر اصلا نباید استفاده کنن کاملا برمیگرده

و اینکه بعد استفاده نکردنش همون اشو همون کاسس

اطرافیان من که استفاده کردن جوابم نگرفتن

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

شرکت نفیس؟ اصلا خوب نیست ادمو پشمالو میکنه  مخصوصا اونایی که رفتن لیزر اصلا نباید استفاده کنن ...

آره ،خب گلم درد خوب بشه بهتره یا این چیزا والا مامانم اینقدر درد داشت اصلا به فکر بقیه اش نبود بعدش اصلا موهاش زیاد نشد 

آره ،خب گلم درد خوب بشه بهتره یا این چیزا والا مامانم اینقدر درد داشت اصلا به فکر بقیه اش نبود بعدش ...

عزیز اولشه فکر میکنی جواب گرفته من اطرافیانم خیلی مصرف کردن چون خیلیا رفتن شرکت نفیس هیچ کدوم راضی نبودن

بازم خودتون میدونید من طبق تجربه خودمون نظر دادم 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سیلیس برای پوست و مو نیست،کلاژن سازی میکنه

گلم خودم توشرکتش کار میکنم مشاوره اش گفته برا زانو درد برا استحکام ناخن برا رشد مو حتی تو خود توضیحات محصول گفته

عزیز اولشه فکر میکنی جواب گرفته من اطرافیانم خیلی مصرف کردن چون خیلیا رفتن شرکت نفیس هیچ کدوم راضی ن ...

چند ماه استفاده میکنه جواب گرفته گفتم بعدش تحقیق کردم کلی هم تعریف کردن راضی بودن بازم ممنون گفتی

گلم خودم توشرکتش کار میکنم مشاوره اش گفته برا زانو درد برا استحکام ناخن برا رشد مو حتی تو خود توضیحا ...

نه فقط نفیس.بلکه لدورا وبقیه ی شرکتا.اصلا ازشون خوشم‌نمیاد.برای جذب نیرو.همه چی رو انکار میکنن.انگاری قراره طرف با این شرکتا میلیاردر بشه....خودم یه جلسه مشاوره رفتم با اصرار

شرکت نفیس؟اصلا خوب نیست ادمو پشمالو میکنه مخصوصا اونایی که رفتن لیزر اصلا نباید استفاده کنن کاملا بر ...

وای مهره کمر مامانم شکسته ما دکتر بردیم کمربند دادن و آمپول سینوپار نوشتن هر روز میزنم براش و باید استراحت کنه ...

حالا یکی از همسایگان نادان این محصول رو برای ما تبلیغ میکنه و کلی اصرار داره بخرید به خدا من استفاده کردم خیلی خوبه ک فلان..

رفتار کردن با آدم های بی سواد بی فرهنگ واقعا کار یه آدم حرفه ای میتونه باشه