2777
2789
عنوان

لرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 198 پست
نه برام ببرش

بور ینی بخور 🚶‍♀️ 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بخورش برام😐😐

چرا اطلاعات غلط میدی 😐😐😐

اسی یعنی بِبَرش برام .... 

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*
مگ کجایی هستی

یاسوج

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
و منی ک از بابام پرسیدم یعنی چی😊😂

چی گفت 😅😅😅😅

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

واییییی خاک برسرم ینیییی💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

لر کجاااست

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

بستگي داره کجا به کارش ببری 

بورش هم معنی بخورش میده هم معنی بِبُرش هم معنی بِبَرش😂

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

واییییییی😐💔 الان چه غلطی کنمممممم

من لرم 

معنیش میشه برام ببرش 

مثلاً هست وسیله‌ای چیزی داری از کسی میخوای تا جای برسونتش ما لرا میگیم سیم بورش یعنی برام ببرش 

نترس معنی بدی نداره ولی قربون صدقه هم نیست

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
ما لریم اینطوری معنی نمیکنیم بور یعنی بخور

ما هم لریم و به بور میگیم ببر

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*

بورش بیشتر بخورش معنی میشه ولی بعضی لرا بع معنی ببرش هم ترجمه میکنن. درکل منظورش همون بخورش بوده. وگرنه برام ببرش رو چرا باید بگه بعد بگه قربون صدقت رفتم.؟ اسی برو بهش بگو سنووو بزنه بهت لیوه😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست