2777
2789
عنوان

دعا برای اشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 27556 بازدید | 49 پست
عزیزم اصلا دعوا شدید نکن من شدید گردم الان کار به بد جایی کشیده خیلی عواقب داره فکر نکنی خونه پدر آر ...

خدا خودش کمک همه جوونا بکنه به حق ابروی حضرت فاطمه ...

راستش من اصلا با خودش بحث ندارم ..یکی از اشنایانش خیلی فضولعععععع خیلی با شوهرم گرم میگیرهعععع شدیددد خیلی پروعه ..یعنی اگه اون خانم بگه ماست سیاههه شوهرمم تایید میکنه .کلافه شدم خدا شرش از زندگیم بندازه بیرون

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت گفتم، نتیجه ندیدم متاسفانه .سوره طلاق مزمل یا ودود ...

انشاالله میبینی قشنگم یه غذای خورشتی درست کن داره جوش می‌کنه اخراشه ک آماده بشه توش فلفل بزن هم بزن بعد نگاش کن ۱۰۱ بار بگو‌ یا ودود بعد هم خودت بخور هم بده اون بخوره یا یه جور بش برسون خیلی خوب جواب میده 

انشاالله میبینی قشنگم یه غذای خورشتی درست کن داره جوش می‌کنه اخراشه ک آماده بشه توش فلفل بزن هم بزن ...

الان که پیشم نیست ..تازه عقدم هستم انشالله خدا کمکم کنه بعد اشتی درست میکنم برا محبت بیشتر  ممنون 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مرسی .. بع عکسش فوت کنم ... جواب میده؟

این که با خودکار نوشته  میشع بخونیش