2777
2789
سلام عزیزم شما همسرتون عمل کرد الان باردارید؟ 

سلام نه عزیزم من چند تا دکتر رفتم نظراتشون متفاوت بودمیگفتن عمل۷۰ درصد با روش های کمک باوری ای وی اف یا ای یو ای جواب میگرین  پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت شش ماه دارو مصرف کنین اگه جواب نگرفتین عمل که سر ماه شش جواب گرفتم پسرم ۳ سالشه والان هم بازهم با مصرف دارو بارداری دومم رو میگذرونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه عزیزم من چند تا دکتر رفتم نظراتشون متفاوت بودمیگفتن عمل۷۰ درصد با روش های کمک باوری ای وی اف ...

عزیزم الهی تنشون سلام زیر سایه پدر مادر 

راستش ما 4 سالو نیمه ازدواج کردیم از سال دوم بدون جلوگیری هستیم اوایل من تنبلی داشتم و سیگلم نامنظم بود که درمان شدم و الان چند ماهییه که رو روالم بعد که دیدم بازم جوابی نگرفتم همسرم گفت یه ازمایش بدم رفت که سونو تو جواب سونوگرافیش یه چیزی نوشته بود که گوگل کردیم فهمیدیم واریکوسله 

خیلی میترسم یعنی امکانش هست ماهم بدون عمل بچه دار بشیم 

فقط از عملش خیلی هراس دارم خودم چون یکم مطلب راجبش خوندم نگران شدم 

یعنی اول دارو میدن که اگه دارو جواب نداد عمل میشه؟ 

شما چند سال اقدام بودید؟ 

من میگم که اگه کیفیت اسپرمش معمولی بود که تو چند سال باید من باردار میشدم دیگه درسته

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
عزیزم الهی تنشون سلام زیر سایه پدر مادر  راستش ما 4 سالو نیمه ازدواج کردیم از سال دوم بدون جلو ...

سلام عزیزم اول که امیدت به خدا باشه برای من سه سال طول کشید البته دکترها این نظرو داشتن شوهرم عمل بشه و ما تنها ۳۰ درصد جواب میگیریم خدا خیرش بده خلاصه پیش یه دکتر دیگه رفتیم ایشون گفتن عمل لازم نیست ۶ ماه دارو میدم اگه جواب نگرفتین بعد برین برای عمل عمل تنها راهه .....

در این بین من خودمم پیش متخصص زنان رفتم جریان رو گفتم دکتر زنان هم بهم برای  شش ماه دارو داد باشوهرم داروهارو مصرف کردیم شش ماه تموم شد وما منتظر بودیم وقت دکتر برسه برییم برای عمل من باردار شدم 

درسته برای من سه سال طول کشید اما اگه پیش این اقای دکتر میرفتم زودتر هم جواب میگرفتم شماهم سعی کن یه دکتر حاذق و خوب پیدا کنی

برای بچه ی دومم هم باز رفتم دکتر گفت ۴ ماه دارو مصرف کنه جواب میگیرین سر این یکی یکم بیشتر زمان برد یه سال طول کشید چون خودم تنبلی تخمدان داشتم کیست در اورده بودم

درکل شوهر من وقتس دارو نصرف کنه من باردار میشم واگه مصرف کنه من هزار سال هم جلوگیری نکنم باردار نمیشم

سلام عزیزم اول که امیدت به خدا باشه برای من سه سال طول کشید البته دکترها این نظرو داشتن شوهرم عمل بش ...

سام گلم.ببخشید من میتونم بپرسم داروهای همسرتون چی بود!؟🥺من همسرم ضعیفه تا دارو‌نخوره باردار نمیشم منم.🥺🥺😞😞الانم یکسال بیشتر شد برا دومی اقدام کردیم ولی نمیشه ک نمیشه.. دو ماه قبل بخاطر ضعیف بودن نطفه تو هفته۶سقط داشتم ولی اصصصلا نمیدونم چی بدم ب  شوهرم درمون شه..ممکنه اسم داروهای همسرتو بگی