2777
2789
عنوان

چیکار میکنید اگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 41 پست
میذارم ببینم پسره کیو انتخاب می‌کنه اگر با دختر خالم صمیمی باشه، پسره رو رد میکنم. 

نه بار ها دیدم وقتی اسم دختر خالم میاد هیچ واکنشی نشون نمیده حتی بیار میخواست نامزد کنه ب ما تبریک گفت واسش

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی اگر پسره هم تو رو دوس داشته باشه و به دختر خالت حسی نداشته باشه قطعا باهاش ازدواج کن اما اگر دخت ...

بله درستش همینه. باید دید کدوم یکی از شما انتخاب ایشون خواهید بود. اونی که انتخاب نشده دیگه نیازی نیست چیزی بهش گفته بشه چون دیگه خودش میبینه و میدونه چی به چیه.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
اسی اگر پسره هم تو رو دوس داشته باشه و به دختر خالت حسی نداشته باشه قطعا باهاش ازدواج کن اما اگر دخت ...

عزیزم حس کردی اگه اونو بگیره من مث جومونگ میپرم وسط زندگیشون 😁

نه اصلاااا

نیازی هم نیست پیشاپیش چیزی بدونه. یادتونه چند روز پیش یکی میگفت تا به هدفتون دست پید ا نکردید پیشاپیش پیش این و اون نه ازش حرف بزنید نه براش شادی کنید؟

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
 اره عزیزم عاشق شدم ولی عاشقی لازمه ..‌ کافی نیست .بزا همه چی جدی بشه ،بعد تو جدی بهش فکر کن

ناخودآگاه همه رو با اون مقایسه میکنم دست خودم نیست 

نیازی هم نیست پیشاپیش چیزی بدونه. یادتونه چند روز پیش یکی میگفت تا به هدفتون دست پید ا نکردید پیشاپی ...

من کلا آدم درون گرایی هستم

رفتار به شدت اشتباهیه مگه اون اقا دوستون داره نیت شما ازدواجه ایا نیت اونم ازدواجه حتی اگر حسی بهت داشته باشه ؟

بزرگترین اشتباه میکنین خواستگاراتون به خاطر کسی نمیدونه تو حسی بهش داری خودتو تباه میکنی به خودت بیای میبینی 30 رو دکردی و تنهایی.

بیخیالش شو خدا قسمتتو برات میرسونه مطمین باش