2777
2789

شوهر من زیاد قهر میکرد منم زانو غم بغل میکردم و...

بعد مدتی گفتم گور پدرش صلوات بیکاریا

الان بیاد نیاد مهم نیست خودم میرم اونم دراز دراز بعدا میاد

تازه قهر کنه همه چیز خاموش میکنه تلویزیون یا ضبط ماشین 😂 منم سریع روشن میکنم میگم من نگاه میکنم یا گوش میکنم یعنی تو به یه ورم نیستی

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من زیاد قهر میکرد منم زانو غم بغل میکردم و... بعد مدتی گفتم گور پدرش صلوات بیکاریا الان بیاد ...

درجه لجبازی ادما فرق داره اون خاموش کنه من روشن کنم شده تلویزیون و خورد کنه میکنه

برو عزیزم خوش بگذرون  فک میکردم شوهر احمق من فقط اینجوریه پس مردای دیگه هم اینجورین

متاسفانه هستند مردای خوب من دورو برم دیدم ولی کلا تربیتا وقتی دیمی باشه از این بهتر نمیشه

درجه لجبازی ادما فرق داره اون خاموش کنه من روشن کنم شده تلویزیون و خورد کنه میکنه

واقعا!؟

الهی اسی انشاالله هم خودت هم بچه ات سلامت باشید

ولی ای کاش یه کم صبر میکردی واسه بچه آوردن

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
واقعا!؟ الهی اسی انشاالله هم خودت هم بچه ات سلامت باشید ولی ای کاش یه کم صبر میکردی واسه بچه آوردن

خیلی مقاومت کردم نشد اینجا نمیشه همه چی رو بیان کرد گناه اونم گردنش 

منم همین فکر و میکنم دنیا دنیای آدمای خودخواه اول خودشون دوم خودشون اخرم خودشون

شوهر من ک کلکسیون رفتارای چندش آوره

خسیییییییس

بد اخلاق

خودخواه

مغرور

بچه ننه

نمیدونی چقد احساس تنهایی میکنم

تو بارداری نمیدونم چقد غصه میخوردم 

دریغ از ی ذره محبت 

خیلی مقاومت کردم نشد اینجا نمیشه همه چی رو بیان کرد گناه اونم گردنش 

آها فهمیدم 😔😔😔

پس سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

شوهر من ک کلکسیون رفتارای چندش آوره خسیییییییس بد اخلاق خودخواه مغرور بچه ننه نمیدونی چقد احسا ...

اره منم باردارم ولی خب فرقی نمیکنه قبلا یه زن تنها بودم الان یه مادر تنها

آها فهمیدم 😔😔😔 پس سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

یه مدت طولانی مقاومت کردم ماددش میرسید بهم میگفت مگه میشه یه زن بچه دوست نداشته باشه من عاشق بچه هام ولی خودخواهدنیستم

یه مدت طولانی مقاومت کردم ماددش میرسید بهم میگفت مگه میشه یه زن بچه دوست نداشته باشه من عاشق بچه هام ...

انشاالله بچه میاد سرگرم میشی و دلشاد

ولی رک بگم بچه بیاد شوهرت غریبه تر میشه، زیاد بهش امید نداشته باش که مثلا محبت کنه یا پا به پات بچه داری کنه

البته امیدوارم که اینطور نشه ولی گفتم بدونی و محکم باشی💔

انشاالله بچه میاد سرگرم میشی و دلشاد ولی رک بگم بچه بیاد شوهرت غریبه تر میشه، زیاد بهش امید نداشته ...

قطعا میدونم که نمیشه یعنی حتی محبتم کنه باورش ندارم همه رو میدونم فقط نگران بچمم بزرگترین هدیه واسه بچه عشق پدر و مادر بهمه این خیلی غمگینم میکنه ولی نمیذارم اذیت بشه

الهی بخدا من میفهممت الهی خدا ب دلت آرامش بده

مشاور بهم گفت این تیپ ادما بنا به تجربه من یا زناشون خیانت میکنن  که درست نیست یا بالاخره سرشونو یه جا گرم میکنن ولی خب خیلی سخته

مشاور بهم گفت این تیپ ادما بنا به تجربه من یا زناشون خیانت میکنن  که درست نیست یا بالاخره سرشون ...

من از شوهرم مطمئنم ک خیانت نمیکنه

این یه حسن داره

ولی ی آدم سرد و مغرور و دمدمی مزاجه