mahdiyehf مدیر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 2156 عنوان تو عقدم... | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 18 پست نه نیمه شعبان برام عیدی اوردن نه عید نوروزالان همش میگم مسافرتن حتما برگشتن برام میارن یه چیزیمیشه اصلا هیچییی نیارن؟ داریم اصن همچین خانواده شوهری؟ خداوندا شبم را روز گردان... 1402/01/06 | 05:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 660 حتی یه جعبه شیرینی؟ بیخیال بابا عید نوروز به این مهمی ازینا خسیس تر پیدا نمیشه خوبه شوهرم تک پسره عزیزم خیلی جاها رسم نیست شما باید به همسرت بگی بهت عبدی بده من خودم سال اول به شوهرم گفتم الان هرسال یه عیدی مختصر میده من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
بهارههههههههههه۱۳۷۱ عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 4038 برای من فقط یه شب یلدایی آوردن بعدش عیدا و اینا هیچی ولی شوهرم بهم کادو میده تو عیدا مهمم همونه گور بابای اونا
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11555 به همسرت گفتی ،درسته نباید درگیر این رسومات شد ولی عیدی ک از قدیم بوده و این هدیه ها باعث محبت بینتون میشه ،،یه نوع احترام به عروس شما هم نباید برای عید میرفتید خونشون چون قبلش اونا باید میومدن پیش شما که عقد کرده هستید ،،انتظار سوغاتی هم نداشته باش ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....