2777
2789
عنوان

اقایون بیاید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 53 پست
مگه خانوما چشونه که آقایون بیان😕

بگم؟ 

نگا به تعداد تاپیکای ک زدن بکنید توی یکیشون کمک نکردند ولی فقط کافیه بنویسم اقایون بیاید تا خانوما سراریز بشن

وگرنه من تایپک قبلیم براش زدم چرا همه خانوم بودند چرا سین کردند جواب ندادند بنظرت؟ 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خروجی صدا موزیک الان همون اسپیکر ایرپادت هست دیگه.

ایرپادتم تو گوشته.

خب معلومه صدا فقط تو گوشت پخش میشه.

ضبط فیلم هم از میکروفن استفاده میکنه نه بلند گو.

پس طبیعیه که فقط صدا از میکروفن گوشیت که یکی زیر و یکی بالای اون هست، یا میکروفن ایرپادت استفاده کنه که اونم فقط صدای محیط میاد توش‌.

در نتیجه باید ادیت کنیش و با یک نرم افزار ادیت، موزیک رو بندازی توش و هماهنگ کنی.

البنه نرم افزار های ادیتیم هستن که در لحظه موقع فیلمبرداری خودش اینکارو میکنه. الان اسمش یادم نی

خب خروجی صدا موزیک الان همون اسپیکر ایرپادت هست دیگه. ایرپادتم تو گوشته. خب معلومه صدا فقط تو گوشت ...

اهان ممنون

من چون تازه خریدمش داشتم چکش میکردم فکر میکردم ایراد از خود هدفونه و این باقبلیتش هم هندزفری باشه

ولی متاسفانه دوستان بحث زدند به مسخره 

اینجا تاپیک با موضوع اقایون بزنی بیشتر متلک از طرف همجنس خودت میخوری تا جواب بشنوی!!!

اره ولی دیگه برام مهم نیست