نه من در حالت معمولی اینجوری نیستم الان این مداحی ها بحثشون فرق می کنه یه جورایی برام مثل انرژی زا هستن ولی من شنیدم که میگن دخترا بر خلاف پسرا می تونن چند کار رو همزمان انجام بدن بدون اینکه از کیفیت کارشون کم بشه اما پسرا تنبل تر از اونی هستن که بخوان مغز و بدنشون رو صرف این کارا بکنند مثل خود شخص شخیص خودم🤣🤣🤣
یه بار برای پام که آسیب دیده بود رفتم دکتر توانبخشی اون نمی دونم چه علامت هایی تو من دید یک سری سوالا پرسید ارجاعم داد دکتر مغز و اعصاب، دکتر مغز و اعصابه به حدی بداخلاق بود اصلا توجهی به نامه اون دکتره هم نکرد منم با اعصاب خرد اومدم بیرون از مطبش دیگه هیچ دکتری نرفتم. ولی یه دکتر طب سنتی که رفتم نمی دونم اونم چه علامتی از من دید که فهمید سردرد می گیرم و برام دارو نوشت سردردام کنترل شد ول کردم داروهاشو دوباره خفیف سردردام برگشته و خوابمم هیچ وقت درست نشده
خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یه بار برای پام که آسیب دیده بود رفتم دکتر توانبخشی اون نمی دونم چه علامت هایی تو من دید یک سری سوال ...
یه مدت دارو افسردگی می خوردم خوب که شدم بدون تجویز پزشک یک دفعه ول شون کردم که میگن داروهای اعصاب یک باره ول کنیم سکته میاره، داروهای ضد بارداری هم میگن اونا هم ممکنه خدای نکرده سکته بیارن اونام یه مدت استفاده کردم، یه مدت علامت بیماری ام اس هم داشتم حالا نمی دونم مشکلات من از کدوم هست می ترسم یه دکتری هم برم الکی تشخیص بذاره روم یا می ترسم دکترا مثل اون دکتره باهام بد برخورد کنن
خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!