2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایش ستمه به پسر  هم عروسی و خرج عروسی  هم خونه فراهم کنه  هم وسایل خونه  م ...

میدونی ماچجوریه ما یمدت باخانواده شوهررزندگی میکنیم فقط درحدیه اتاق تخت وکمد وفرش ولباس کمکم مردکارمیکنه خونه میسازه وسایل حمع میکنه وجدا میشه اینجوری نیس که همون اول خونه بزاره بعضیاهم هستن ازهمون اول خونه زندگی کامل فراهم میکنن ولی شرطی نیس چقدرم برکت داره زندگی 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

واقعااا 

بله.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
اره فقط چون شوهرم لر بود خانوادش رسم دارن چهارتکه بخرن ک اونم زدن زیرش نخریدن خودمون توزندگی خریدیم

اره بنظرم کمکم باهم بزارن بهتره 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من گرگانی هستم. سخته اره اما هرکی به اندازه وضعیت مالیش وسیله میخره

درسته خدابزرگه

اره ولی خونواده بیشورش یه هزاری کمکمون نکردن تاحالا خداشاهده

الان خونتون وسایلاش کامله اگه کامله خداروشکرچون واقعا برکت داره کسی ک سخت نگیره

الان خونتون وسایلاش کامله اگه کامله خداروشکرچون واقعا برکت داره کسی ک سخت نگیره

اره خداروشکر الان نزدیک هفت ساله عروسی کردم همچیمونو خداروشکر بی منت گرفتیم ولی اونوقتاخیلی سختمون بود

اره خداروشکر الان نزدیک هفت ساله عروسی کردم همچیمونو خداروشکر بی منت گرفتیم ولی اونوقتاخیلی سختمون ب ...

خداروشکر ماهم الان هیچی نداریم یه چندتاوسیله فقط داریم اما خدابزرگه کمکم میات مهم سلامتیه

فداتشم ایشالاک مال توهم جورمیشه نگران نباش بسپار ب خودش فقط

خدابزرگه عزیزدلم

صددرصد شک نکن من کسی بودم ک اولاش همه مسخرم کردن الان ب زندگیم حسودی میکنن و فقط دوست دارن بهمش بزنن ...

خیرنبینن انشاالله همیشه بهترین باشی