2777
2789
عنوان

برای کسی دعای بد می کنید؟ راست بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نفرین نمیکنم دیگ چون یبار اینکارو کردم و نفرینم گرفت 

یه نفر تو بچگیم باعث شد پشتم بسوزه یروز خیلی حالم بد بود و ناراحت بودم گفتم انشالله زندگیش نابود بشه :(شبش فهمیدم شوهرش بردتش خونه مامان باباش گفته بود نمیخوامش 

اون لحظه که شنیدم خیلییی عذاب وجدان گرفتم  

بعد از اون هیچ وقت نفرین نکردم 

چون من دلشو ندارم 

با اینکه کلی بدی دیدم ولی نمیتونم نفرین کنم 

اره کردم بد جورم خودش و دختزش به خاک نشستن  ولی چه فایده نه جوونیم برگشت نه سلامتی روحی و جسمی ...

حداقل دلت خنک شد. من که فقط دارم بهتر شدنشونو می بینم چی بگم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
منم دل خوشی ازش ندارم

منم.  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اره راستش چندبار اینکارو کردم 

دلم واقعا شکسته بود 

دوتاش انجام شد

دوتاشم به خانواده خودم برگشت و به غلط کردن افتادم که بد کسی رو نخوام

نمیدونم که اون دوتای آخری شاید به حق نبوده یا چی

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

من اصلا دعای بد در حق هیچکس نمیکنم اما یه چند نفری تو زندگیم خیییییلی اذیتم کردن هر لحظه یادشون میوفتم نفرینشون میکنم یک بار یکیشون اینقدر نفرین کردم که شب خواب دیدم بهم میگه بسه توروخدا اینقدر نفرینم نکن ولی بازم نفرین میکنم همشونم معلمای دوران متوسطه هستند یکیشونم یک سگ شده که می‌خواست به کشتنم بده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه خانواده هستن 

همسرم رودرواسی داره باهاشون 

به همین خاطر خیلی حق ما رو خوردن (پول، زمین و ...)ولی همسرم نتونسته چیزی بگه 

منم گفتم خدایا نمیبخشم 

امیدوارم از گلوشون پایین نره 

امیدوارم همش بشه خرج دوا دکترشون 

و واقعا هم دعام گرفت

هیچوقت نفرین به زبونم نیومده ولی به خدا میسپارم به نظرم به موقش عدالتش برقرار میشه حالا شاید اون روز ...

ای بابا.... نه خدا کاری نمیکنه. من 5 ساله دارم نفرین میکنم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
حداقل دلت خنک شد. من که فقط دارم بهتر شدنشونو می بینم چی بگم

میدونی وقتی به خاک نشستن که دیگه برام مهم نبود 

میبینی ادم داغه ذوق یه چیزی رو داره ولی از بس طول میکشه دیگه براش بی اهمیت میشه حتی اگه به خواسته اش برسه من به این حالت رسیدم