1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 عنوان گچبری ورودی راهرو 466 بازدید | 20 پست خواهش میکنم نظر خودتونو بگین به نظر تون ورودی راهرو چه مدل گچ بری الان مد هست؟از شما چ مدل هست اگه میشه عکس بفرستید ممنون میشم 1402/01/05 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 این چیه به هیچ وجه این همه دکور شیک و ساده اینو به عنوان مثال فرستادم ک دوستان متوجه بشن منظورم چیه میشع عکس بفرستید ساده چطور
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 من بابام گچکاره ازش میپرسم بهت میگم خییلی خییلی ممنون میشم اگه این کار و بکنی... بهتون درخواست دوستی بدم؟
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 من بابام گچکاره ازش میپرسم بهت میگم درخواست دادم بهت عزیزم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 الان مدن ولی ممکنه بعدازیه مدت دلوبزنن یااینکه به سبک چیدمان خونه نخورن الان پتینه هم مدهتوی دیوارسرچ کن ومدلای جدیدوبه روزروببینن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
radvinmamani عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 6178 الان اصلا اینا مد نی ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 الان اصلا اینا مد نی دوستان من موندم چ مدلی بزنم اگه میشه با عکس راهنمایی کنین منو ببینم چطور مد نظرتونه
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 الان مدن ولی ممکنه بعدازیه مدت دلوبزنن یااینکه به سبک چیدمان خونه نخورن الان پتینه هم مده تو ... پتینه؟ الان سرچ میکنم عزیزم
1397mamimeraj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 871 گلم سبک خونت مدرنه یا ساده؟ ساده هست فعلا توو مرحله گچ کاری هسته هنوز لایه اول گچ و زدیم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 پتینه؟ الان سرچ میکنم عزیزم آره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 الان اصلا اینا مد نی چرادیگه الان دوباره مدشدن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 20194 اینو به عنوان مثال فرستادم ک دوستان متوجه بشن منظورم چیه میشع عکس بفرستید ساده چطور کلمه دیوار پوش سرچ کن یا دکور ورودی یا تزیین راهرو کادر بندی دیوار ....منم همین ها رو باید سرچ کنم واست عکس بفرستم