2777
2789
عنوان

چجوری درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهم تجربی

منم دهم تجربی ام میخوای بهت بگم چجوری برنامه بریز

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 
دهم تجربی

منابع مناسب با سطحت بگیر 

با توجه به ظرفیت و توانایی هات برنامه ریزی کن 

میتونی از مشاور کمک بگیری و بعد از چند ماه که مسیر کار دستت اومد خودت پیش بری

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دهم تجربی

ببین فقط هرجور ک میتونی تا قبل از شروع کلاسای یازدهم دهمت جمع کن چون پایه اس واگه دهمت بلدنباشی قطعا توسال های بعد به مشکل میخوری مخصوصا تو درسایی مثله شیمی وریاضی ک یه سری پیش نیاز باید بلد باشی

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
منم بگید از همه عقبم دهم تجربیم😭💔

منم دهم تجربی سطح اطلاعاتت؟

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 
این جک من باعث شده خودم رتبه یه رقمی باشم همیشه 

اوکی

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
هوم ممنون اگ بگی

ی برنامه بنویس  

از فردا شروع یا میتونی همین امشب 

درس ها تو تقسیم بندی کن 

مثلا شیمی دو فصل ۱۴ روز وقت داری فصلی ۷ روز همون فصل رو به ۷ قسمت تقسیم کن هر روز ۱ قسمت بخون یا مثلا من هر فصل رو میزارم ۳ روز یکی در میون میخونم یا میتونی هر روز بخونی 

با توجه ب خودت ک میتونی مثلا هر روز تخصصی ها رو بخونی یا مثلا دو تا شو میتونی بخونی برنامه بچین 

باید پشتکار داشته باشی جا نزن 

این برنامه رو من جوری خودم  نوشتم ک تا ۲۰ ام درس ها رو تموم کنم 

هوم ممنون اگ بگی

نقطه ضعف هات رو بشناس درست کن 

از خودت ی آزمون بگیر تا بفهمی 

یا اگ میری گاج قلمچی یا ... دیگ ببین کدوم رو کمتر میزنی

خو ی چیزی مثلا من الان شیمی رو تو ۱۴ روز تموم کنم بقیه درسا چی ؟

من شیمی رو مثال زدم 

فقط شیمی ک نیست مثلا هر روز زیست ریاضی فیزیک هم میخونی 

یا اگه نمیکشی میتونی روزی ۲ تا تخصصی بخونی 

ولی باید مقدارش رو زیادتر کنی