2777
2789

امروز صبح بهم پیام داد من تل عضو شده بودم و جوینمو براش آورده بود.

خیلی بیشعوره منو همش بخاطر رابطه میخاست آخرم کات کردیم سر همین چیزا.امروز داشت راجب همین چیزا حرف میزد لباست چیه و حرفای بد.من فکر کردم آدم شده 

بعد آخر یه ف.ک فرستاد من اعصابم خورد شد گفتم اینو برای مامان خودت بفرست.سگ شد فحشایی بهم داد که نگو میگفت توهم مثه مادرت .... و این حرفا.

بچه ها خیلی عزت نفسم کمه این پسر نه قیافه داره نه شغل منم عاشقش نیستم اصلا عاشق کس دیگه ای هستم 

اما بازم چتو باهاش ادامه دادم پیام که داد.😔چکار کنم دست خودم نیست.الانم اعصابم خیلی خورده بخاطر حرفاش احساس میکنم سالم خراب شده 😔😭کمک چه کنم آدم بشم

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست چ صیغه ایه شخصیت خودتو پایین نیار 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

کلی فحش واسه خودش و ننه عنترش بنویس ی ف/اک بعدش و بعدددد مهمترین حرکت بلاااک از همه جا

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
دست خودم نیست چ صیغه ایه شخصیت خودتو پایین نیار 

میدونم و واسه همین ناراحتم 

یکم افسردم پیش دکتر میرم کلا عزت نفسم پایینه

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

اول چند سالته؟؟ 

بعد دخترخوب بنظرم به هیچی فکر نکن الان برو شمارش و پاک کن از تمام فضای مجازی بلاکش کن تو عزت نفست خورد نشده بنظرم اون هیچ عزت نفسی نداره که مثل حیون رفتار میکنه خودت و سرزنش نکن فقط کافیه بخوای 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

اول باید سعی کنی خودتو بهتر بشناسی .( خود شناسی، یعنی من کیم؟؟؟ )

ببین چی از زندگی میخوای، چه اهدافی دوست داری داشته باشی. بعد ببین چه مشکلاتی در گذشته داشتی ؟ رابطتت با پدر و مادرت چطور بوده؟ چه دردایی تو کودکیت بوده ؟

بعد برو پیش یه روانشناس خانم، اونوقت میفهمی رابطه درست چیه، باید کی رو دوست داشته باشی . 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.