2777
2789
عنوان

شام چی دارین🥘🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
گشنت نمیشه تا سحر؟؟☹

ن بابا کلی میوه میخوریم تنقلات شیرموز شیرینی اینا.....جدا از اینا گشنم نمیشه ماه رمضونا کم خوراک میشم فقط چایی میخورم

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جان همتون من خودم تو این ۵ روز عید مهمونی رفتیم مهمونی دادیم فقط مرغ بوده دیگ حالم بد میشه اسم مرغ میاد

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
ن بابا کلی میوه میخوریم تنقلات شیرموز شیرینی اینا.....جدا از اینا گشنم نمیشه ماه رمضونا کم خوراک میش ...

نووش جانتون😊

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
چ تاپیک جالبی انگار ن انگار ماه رمضونه همه شام و ناهار داشتن......

ن عزیزم ما فقط افطار و شام داشتیم 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
خیلی دوستدارم بپذم ولی باردارم متنفرم از بو

ای جانم دست راستت رو سر من دعا کن باردار بشم کل ۹ ماه رو بالا بیارم مهم نیست برام انشالله نی نی به سلامت بغل کنی

منم خیلی دوست دارم کلی شوهرم بدش میاد منم ماهی یه بار میپزم مجبوره بخوره صداش درنیاد  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ای جانم دست راستت رو سر من دعا کن باردار بشم کل ۹ ماه رو بالا بیارم مهم نیست برام انشالله نی نی به س ...

دامنت سبز عزیزم

۱۲۴هزار صلوات بفرست ان شاالله تموم نشده به مراد دلت برسی

اینجوری نگو خیلی سخته دهنم تلخه پر آب از بوی همسرم متنفرم 

دامنت سبز عزیزم ۱۲۴هزار صلوات بفرست ان شاالله تموم نشده به مراد دلت برسی اینجوری نگو خیلی سخته دهن ...

چشم عزیزم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔