2777
2789
کجایی هستید. این خودش تو بهار در میاد تو بیابون ها

همدانی هستم من

الان رفتم تو لینکی ک فرستادی اتفاقا این گیاهم ب صورت خودرو همه جا هس

ولی خب من اسمشو نمیدونستم

بعد نوشته تلخه 

خب پس چ جوری میخوریدش وقتی تلخه

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب! نمیدونستم میخورن خشک شده اش رو تو کوه ها دیدم خیلی خوشگله. بوی خاصی ام داره

وقتی تازه از دل خاک بیرون میاد می‌چینن ومیجوشونن یا داخل اش میریزن بجای سبزی .

وقتی بزرگ میشه میشه کال دیگه نمیشه خورد ولی وقتی گل میده شیره اش رو میگیرن وخیلی هم گرونه شیره انغوزه

وقتی تازه از دل خاک بیرون میاد می‌چینن ومیجوشونن یا داخل اش میریزن بجای سبزی . وقتی بزرگ میشه میشه ...

چ جالب!!! مرسی از اطلاعات خوبت🌹

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
همدانی هستم من الان رفتم تو لینکی ک فرستادی اتفاقا این گیاهم ب صورت خودرو همه جا هس ولی خب من ا ...

وقتی تازه در میادباید چیده بشه برگ سبز هاش رو میجوشونن تندی وتلخیش میره.

برگ های بزرگش گل میدن از گل هاش شیره انغوزه میگیرن وقیمت بالایی داره