2777
2789
عنوان

دختری ک بد کرد

147 بازدید | 16 پست

بچه ها من تو یه موسسه کار میکنم 

یه دختری بود که ظاهرا مذهبی بود ولی باطنی اصلا نبود.

از این ادمایی بود که شدید غیبت بقیه میکرد، برای همه حرف در می آورد.

چ تهمت هایی ک ب من نزد و ..😔

خیلی عذاب داد منو و بقیه رو. 

از طرفی با یکی  از پسرای شرکت هم چت میکرد و آمار و غیبت دخترا و پسرا میکردن 

بعد زد یه پسر با موقعیت وضع مالی خوب و مذهبی ( طوری ک میبینیم با کسی نیست و بی حاشیه بود) تو یه نگاه عاشقش شد و ازدواج کردن.

بعد من متعجب شدم که چطوریه این همه دختر خوب اونوقت این با این همه سابق داغون این طوری شد

چطوری همچنین ادمایی خوشبخت میشن اخه وقتی این همه دل شکوندن عذاب دادن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من هم جای سواله چون خیلی از خانواده های پسرها فکر میکنن هرکسی که پوشیده هست خیلی آدم خوبیه و متوجه نمیشن انسانیت ربطی به پوشش نداره. ایشون هم ان شاء الله خوشبخت بشن ولی اگر باهمین فرمونی که شما گفتی تو زندگی پیش برن به بن بست میرسن 

برای من هم جای سواله چون خیلی از خانواده های پسرها فکر میکنن هرکسی که پوشیده هست خیلی آدم خوبیه و مت ...

من عمیقا نفرین اش کردم

ولی راستش نفرین ام پس گرفتم ولی نمیتونم منکر این بشم ک اگ ب بدبختی برسه خوشحال نشم

خیلی در حقم ستم کرد😔

نمیدونم والا چرا تو دنیا همچین قانونی داره....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
من عمیقا نفرین اش کردم ولی راستش نفرین ام پس گرفتم ولی نمیتونم منکر این بشم ک اگ ب بدبختی برسه خوشح ...

شما ببخش عزیزم.بعذ به این خانم هم فکر نکن وقتی انقد آدم بدی بوده ارزش نداره که شما حتی ثانیه ای بهش فکر کنی 

عزیزم زندگی طولانیه اگه تا بیست سال بعدشم خوشبخت بود بعد تازه میتونی قضاوت کنی

معلوم نیست ۲۰ سال دیگش بیینم 

ولی شوهرش ک ادم مثبتی میخوره باشه.

دخترم البته تو ظاهر خوبه 

عزیزم مردا واقعا احمقن ک میرن دنبال این جور دخترا 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان