2777
2789
اره هزار جارمیفروشن تو تهران دست فروشا گذاشتن میفروشندرچه برسه مغازه ها آیفون ۱۴ پرومکس ۵ ملیون

چه جالب 

میگم چرا همه آیفون دارن تو خیابون 😂

تو بهترین تجربه زندگی منی 😍❤️تا ابد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلیغ آیفون 13 و 14 فیک تو ماهواره  زده بود 7 میلیون و 6 میلیون این جور چیزا والا آدم وسوسه میشه بخره 

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

دوربین افتضاااح و تار.باطری هم سریع خالی میشه حافظه زده۲۵۶ولی دوگیگم جانداره.دم ب دقیقه ارورمیده حافظه پره رمم نمیخوره فقط ب درد بچه هامیخوره

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
از هرچیزی که فیک باشه متنفرم چون به نظرم ارزش ادم رو میاره پایین... (نظر منه حمله نکنید)  من ه ...

اره دقیقا 

یکی میبینی علاقه داره مث ایشون پولش نمیرسه ۱۰۰ تومن بده به اصلش دلش میخواد فیکشو بگیره 

ولی وقتی یه ماه بعدش پولتو میریزی تو جوب چی؟ 

بنظرم چند تومن بزار روش بهترینه یه برند پایین تر بگیر مث سامسونگ