فردا مهمون دارم چيكار كنم قورمه سبزيم روغن سياه بندازه و جا افتاده شه مرغ رو به چه روشي درست ميكنيد كه خوشمزه شه هر وقت مرغ درست ميكنم خيلي بي مزه ميشه
برای قرمه سبزی اول پیاز و نگینی سرخ کن و روغن سرخ کردنی بریز زیاد بعد گوشتو باهاش تفت بده گوشتت دنبه داشته باشه بعد توی یه ماهیتابه دیگه سبزی تو سرخ کن زیاد سرخ کن راز سیاه شدنش تو سبزی سرخ کردنشه هرچه قدر زیاد سرخ شه سیاه تر میشه لوبیاهاتم با گوشتت تفت بده سبزیارم بریز توی قرمه و ادویه دلخواهتم بزن اخرش لیمو عمانی و تمام .من مرغ و قبل پختم اول مزه دار میکنم با زعفران و ابلیمو و پیاز بعدش جداش میکنم و پیاز خلالی میکنم و داخل ماهیتابه میریزم بعد مرغارو میچینم روش بعد فلفل دلمه و هویج میزارم روش در ماهیتابه رو میزارم مرغه اب میندازه و با اب خودش پخته میشه ولی چکش کن نسوزه در صورت نیاز در حد یه استکان اب بریز برای سسشم رب رو در روغن تفت میدم بهش ادویه و نمک و ابلیمو میریزم و داخل مرغ میریزم خوشمزه میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مرغو اول توی اب میزارم و پیاز و ادویه حات و نمک بهش میزنم میزارم بجوشه رنگش ک تغییر کرد برشو میدارم و دونه دونه سرخ میکنم بعد توی ی قابلمه دیگ پیازو تفت میدم بهش فلفل دلمه ای اضافه میکنم بعد کلم بروکلی و تفتشون میدم بعدم رب میزنم ادویه جاتم اضافه میکنم(زردچوبه، پاپریکا، فلفل، ادویه مرغ) و مرغارو میریزم تو قالمه و آب تا جایی ک روی مرغارو بگیره میریزم و میزارم بپزه. مرغا خیلی آب دارو مغز پخت میشن. بعضی وقتا هم بروکلی نمیریزم و رب انار و شیره انگورو قاطی میکنم و قاطی آب مرغ میکنم ملس و خوشمزه میشه
مرغارو چند ساعت با پیازو زعفرون و یکم آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مزه دار کن بعدش خوب تو روغن سرخشون کن جوری که طلایی بشن بعدش پیازو ادویه هارو سرخ کن رب بزن هویج و فلفل دلمه و به و چند تا ام اگه داری بامیه همرو یکم تفت بده مرغارو بچین روی سست یکم آب جوش بریز ولی ابش زیاد نشه بزار بپزه
پیاز و سیر زیاد خورد میکنم بعد میریزم تو ماهیتابه و روش مرغ هارو میچینم و بهش نمک میزنم و روش زعفران دم کرده میزم قشنگ هم میزنم که مواد به خورد هم برن بعد زیر شعله گاز رو کم میکنم و یه نیم ساعت چهل دقیقه با در بسته میزارم مغز پخت بشه و بعد درشچ برمیدارم زیرشم یکم زیاد میکنم خوب سرخ بشه کنارش هم سیب زمینی و گوجه سرخ میکنم
من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
من ازشب قبل بهش زعفرون میزنم حسابی میزارم یخچال فرداش سرخش میکنم هیچی به خودمرغ نمیزنم دیگه چندتاپیازرنده ریزمیکنم میزارم سرخ بشه بهش زردچوبه فلفل ورب اضافه میکنم میزارم خوب سرخ بشن بعدمرغ ومیزارم روی این مواد باهم مخلوط میکنم که همه جا مرغ ربی بشه یه هویج هم حلقه میکنم دوتافلفل دلمه راازوسط نصف میکنم میزارم روش وازکناره های ظرف آب میریزم درشو میزارم باشعله کم
من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه
ادامش...با همونایی که مزه دارکردی بذار بپزه البته نمک وزردچوبه هم بزن.ویک لیوان اب برای ۲قسمت مرغ یعنی یک مرغ کامل...بعد زیرشو خیلی کم کن خودش اب میندازه بذار کامل بپزه درحدی که ابش خشک بشه بعدش بااحتیاط درش بیار که خورد نشه.پیاز وگردو وبادام خلال شده را باهم سرخ کن.مرغ را هم جدا سرخ کن وبعد که سرخ شد یکم زعفران بریز روس که ۲رنگ بشه.پیازی که با گردووبادام سرخ کردی را توش پر زردالو وکشمش وانار و الو و البالد اخته بریز توش و بازم یک لیوان اب بریز توش تا قوام بیاد یکی دو قاشق هم رب انار بریزی خوش طعم ترمیشه
.تاجایی که غلیظ بشه.یه مرغ نصفه بذار تو دیس ومواد دورش بچین.شیک ومجلسی وفوق العاده خوش طعم.همه عاشقش میشن