یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
امسال ماه رمضونه روزه میگیرم نمیتونم دروغ بگم ولی تو بگو عروس شدی👸🤣
😂😂😂
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
یادش بخیر چندسال پیش تاپیک زدم وقیحو گرفتنش (اون موقع وقیح رو بورس بود)
یادش بخیر وقیح...
با کاربری دیگه ای بودم اونموقع
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
یادش بخیر چندسال پیش تاپیک زدم وقیحو گرفتنش (اون موقع وقیح رو بورس بود)
چقد منتظرشم کلا جو سایت عوض میشع با دروغای سیزده😁
نه چرا به خودت انگ میزنی یه چی بگو بعدا نرن پخش کنن حرفتو
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره همه کاربرا جمع میشدن تاپیکش فحش میدادن نی نی یاراهم انقد سختگیری نمیکردن