2777
2789
عنوان

میگه سفیدش کن 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 55 پست
بهش بگو سعی کن سفیدی در نگاه تو باشد نه در آنچه که به آن مینگری

خب سفید نباشه مشکلی نیس ولی اگه لابیاهاش مشکل داشته باشه برا سلامتی خودش ضرر داره باید بره لابیا پلاسی

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ کرمی واقعا حالا خوب میکنه

باید متخصص بهتون بگه ممکنه بعضی کرما بهتون نیفته اون کرمی که به دوست من داده بود بهش افتاد

یه لبه‌ش بزرگه یه لبه‌ش کوچیک؟

از بلندی رو هم چین خوردن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
مطرح استفاده کن اگه با ژیلت شیو میکنی موهاش زیاده‌ و‌تیره میشه

مطرح چیه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه عزیزم برای قیافش نیست . کلا اذیت هستن تو لباس زیر

باید از هم وا بشن تو لباس 

برو لیزر دو درجه پوست روشن تر میشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
مگه چند سالته

۲۶

یعنی چی لابیا مشکل داشته باشه مثلن یکی کوچیک یکی بزرگ؟

اونم هست یا مثلا بیش از از بیرون زده باشه و آویزون باشه که خیلی اذیت میکنه هم تو لباس پوشیدن هم برای بارداری

خیلی هم خوشگله ساکتت😂🥺

دامن چین چین 😆

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم