2777
2789
سلام خانم ببخشید توروخدا مزاحمتون شدم یک سوالی داشتم دکتر بچتون به شما چی گفته بالاخره باید چیکار ک ...

قربونتون عزیزم،ب من گفتن باید از بوی عطر ادکلان، دود ،دود اسفند ،بوی سرخکردنی،گرد و خاک،حیوان خانگی  دور باشه

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
سلام خانم ببخشید توروخدا مزاحمتون شدم یک سوالی داشتم دکتر بچتون به شما چی گفته بالاخره باید چیکار ک ...

شرمنده بانو الان دیدم 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم به منم همینارو گفتن🌷

خواهش میکنم  عزیزم. 

پسر من از اول مشکل داشت بیشتر مواقع با سرماخوردگی درگیری ریه هم داره ، فقط دوسال اول کرونا که که کام ...

سلام عزیزم 

دختر منم الان هشت ماهشه،دو بار بیمارستان بستری شده یکبار با پونومونی یکبار هم خروسک، 

شما بچت سرما میخوره چکارابی انجام میدید که ریه اش درگیر نشه و کار به بستری نکشه

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سلام عزیزم  دختر منم الان هشت ماهشه،دو بار بیمارستان بستری شده یکبار با پونومونی یکبار هم خروس ...

سلام عزیزم پسر من همون اوایل بستری میشد الان چون شاید بزرگتر شده ب بستری نکشید خدا رو شکر ولی خوب خیلی دکتر میبرمش تا کامل بهتر بشه دکترشم ی عمومیه ک شرایطش رو میدونه کامل و فوق تخصص کودکان ک دکتر خودش بوده از اول ،همیشه وقتی سرما میخوره مونته لوکاست میدم و با شروع سرفه اسپری میزنم البته همه با تجویز پزشک و داروهایی که برونش ها رو باز میکنه از عطر و ادکلان هم به هیچ وجه استفاده نمیکنم،لباسها رو حتما خارج از فضای خونه خشک میکنم و...

سلام عزیزم پسر من همون اوایل بستری میشد الان چون شاید بزرگتر شده ب بستری نکشید خدا رو شکر ولی خوب خی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

شما واکسن پرونار تزریق کردی برا بچه ات؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
ممنون عزیزم از راهنماییت  شما واکسن پرونار تزریق کردی برا بچه ات؟؟

قربونت گلم

نه دکترش نگفته تا الان چیزی در موردش

بچه ها پسر منم از اردیبهشت دچار همین مشکل شده 

اردیبهشت کرونا گرفت و ریه ش عفونت کرد بعد اون دوبار جزیی سرما خورد که درگیری ریه نداشت اما آبان آنفولانزا شد درگیری ریه و دوباره بستری 

من بردم فوق تخصص آسم و آلرژی و ایمونولوژی گفتن از آسم نمیشه باید ایمنیش رو پک کنیم آزمایش داده دیروز ولی من دارم میمیرم از غصه تا جواباش بیاد 

در گیری ریه ش هم جزیی هست و شدید نیست

التماس دعا دارم برای شفای مادرم  مادرم سرطان معده داره دعاش کنید

پسرمن ۶ سالشه قبل از اردیبهش سال گذشته هیچ مشکلی نداشت بچم سرماخوردگیهاشو خیلی ساده حتی بدون دارو رد میکرد اصلا نیاز به چرک خشک کن نداشت نمیدونم یه دفعه چی شد هر بار دوروز بستری میشه و برمیگرده 

بچه های شما تب هم میکنن 

بچه ها پسر منم از اردیبهشت دچار همین مشکل شده  اردیبهشت کرونا گرفت و ریه ش عفونت کرد بعد اون د ...

سلام سعی کنید با شروع اولین علامت سرماخوردگی اسپری آبی و نارنجی را براش استفاده کنید از درگیر شدن ریه جلوگیری میکنه

الان از کجا فهمیدید ریه اش درگیره عکس گرفتید؟

بله عکس ریه عفونت جزیی نشون داده 

بردم متخصص آسم آلرژی گفتن از آسم نمیتونه باشه یه آزمایش کلی برای ایمنیش نوشتن که شکر خدا ایمنیش هم مشکلی نداشت حالا میخوام ببرم متخصص عفونی

سلام سعی کنید با شروع اولین علامت سرماخوردگی اسپری آبی و نارنجی را براش استفاده کنید از درگیر شدن ری ...

استباده میکنم اونارو