2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)1402

| مشاهده متن کامل بحث + 80137 بازدید | 352 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون مهربون. همچنین به شما.  چند وقته اقدامی؟ تلاشی واسه درمان هم کردی؟

یک ساله 

اقدام کردم آزمایش هورمونی دادم ذخیره تخمدانم کمه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
یک ساله  اقدام کردم آزمایش هورمونی دادم ذخیره تخمدانم کمه

همسرت مشکلی نداره؟ 

انشاءالله که قبل از آی وی اف یهو ببینی طبیعی باردار شدی. چند تا تاپیک تو همین نی نی سایت خوندم که با ذخیره خیلی پایین باردار شدن. 

همسرت مشکلی نداره؟  انشاءالله که قبل از آی وی اف یهو ببینی طبیعی باردار شدی. چند تا تاپیک تو ه ...

انشاالله عزیزم

همسرم هم ی خورده ضعیفه 

دکتر دارو داده و نوبت گرفتم براش پیش دکتر دیگه ای که میگن خیلی خوبه 

فعلا معلوم نیس بهترین مرکز مام خیلی تعریف میکنن رویان هم خوبه فقط الافیش زیاده من دنبال جای ارزون ...

بیمارستان شریعتی نهایت 6 تومن میشه خیلیام جواب گرفتن دمتر الیاسین و دکتر نحفیان من میرم شریعتی برا خرداد اگر خدا بخواد

عزیزم برای ای وی آف باید عکس رنگی بندازم؟؟  می ترسم🙈🙈

سلام عزیزم

تا جایی که خبر دارم برای ای وی آف عکس رنگی لازم نیست.. 

عکس رنگی برای بارداری طبیعی لازمه که ببیند لوله ها بازه و تخمک و اسپرم بعد از لقاح بتونن به رحم برسن. 

برای ای وی آف که اصولا متفاوته و تخمک رو با عمل برمی دارن.. محیط آزمایشگاه لقاح میدن و جنین رو از واژن انتقال میدن به رحم. 

سلام عزیزم تا جایی که خبر دارم برای ای وی آف عکس رنگی لازم نیست..  عکس رنگی برای بارداری طبیع ...

ممنونم عزیزم که کامل و دقیق توضیح دادید

من بیمارستان خصوصی رفتم ..یکم هزینه هاش بیشتره دولتیاس. بعد اینترنتی از متخصص زنان نوبت گرفتم و با ت ...

عزیزم رفتی برای انتقال؟

کدوم مرکز رفتی منم مشهدم فعلا میخوام برم میلاد که آزمایش برام بنویسه

هزینه ات چقدر شد؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
عزیزم رفتی برای انتقال؟ کدوم مرکز رفتی منم مشهدم فعلا میخوام برم میلاد که آزمایش برام بنویسه هزینه ...

نه گلم شنبه انتقال دارم به امید خدا 

من بیمارستان رضوی میرم 

هزینه ها حدود ۵۰ تومن درمیاد البته من تعیین جنسیتم

نه گلم شنبه انتقال دارم به امید خدا  من بیمارستان رضوی میرم  هزینه ها حدود ۵۰ تومن درمیا ...

امیدوارم بهترین ها اتفاق بیوفته برات منم خیلی دوس دارم تعیین جنسیت برم فعلا آزمایش ها رو بدم ببینم چی میشه مرسی جواب دادی قشنگم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم