2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)1402

| مشاهده متن کامل بحث + 78328 بازدید | 352 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما ivf شدین ؟ 

سلام عزیزم نه نرفتم فعلا، شرایطش نبود🙁🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

سلام خانوما،تو سال ۱۴۰۲ از هزینه های ivf و میکرو کسی خبر داره؟ من هیچ بیمه ای ندارم و تهران هستم

میخواستم بدونم اگر بیمه بشم تاثیری تو هزینه ها داره یا نه، و اگر کسی میدونه بهم بگه لطفا چه بیمه ای خوبه و چجوری باید بیمه بشم

تماس بگیر بعد از تعطیلات ،بیمه سلامت رایگانه حتما خودت و همسرت و بیمه کن چند میلیون کمتر میشه

چجوری بیمه شدی عزیزم میشه توضیح بدی؟ کجا باید برم و چکار باید انجام بدم؟ چه چیزهایی رو شامل میشه تعرفه هاش تو سیکل ivf? 

سلام خانوما،تو سال ۱۴۰۲ از هزینه های ivf و میکرو کسی خبر داره؟ من هیچ بیمه ای ندارم و تهران هستم می ...

سلام عزیزم حتما خودتو بیمه سلامت کن هزینش سالی ۵۰۰ تومانه و خیلی هزینه های دارو و درمان و کاهش میده مخصوصا اگر مراکز دولتی بری

سلام منم میشه عضو کنید، منم میخوام تازه شروع کنم 8 ساله منتظرم ای وی اف نمیدونم هزینه چقدره باید از کجا شروع کنم کدوم مرکز برم بهتره بعد با بیمه چقدر میشه؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم بهم پیام بده 

کجا پیام بدم؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹