2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)1402

| مشاهده متن کامل بحث + 78329 بازدید | 352 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شورنگ عزیزم شماکه شکل ناباروری نداری یه سوال دارم چقدرطول میکشه مراحلش یعنی چندماه

من یه بار واسه ازمایش ها رفتم خودم و شوهرم،امروزم روز دوم پری بودم رفتم آمپول ها رو شروع کردم تا ۶ روز دیگه دوباره برم یه سونو بدم اگه تخمک ها نرمال بود و به سایز مورد نظر رسیدن یه آمپول آزادسازی تخمک میزنن که سه روز بعدش باید برم واسه عمل تخمک کشی ،و بعدش هر وقت رحم آماده بود میرم واسه انتقال که دکتر به ما گفت بعد از گرفتن تخمک یا همون پانکچر یک تا دوماه که معمولا دوماه بعد میریم واسه انتقال 

شمابه همه میگیدای وی اف کردیدمنم میخوام بکنم ولی دوست ندارم کسی بفهمه

به جز خانواده خودم به کسی نگفتم و تا اونجایی که بشه سعی میکنم نگم،البته دید عموم به این قضیه بد وگرنه بنظرم چیزی نیست که ادم بخواد قایم کنه،ولی خب من یه قلو میخوام اینجور کسی شک نمیکنه اونایی که دوقلو میارن یکم تابلوی

بعدالان رفتیدکه بچتون نیمه دومی میشه مهم نیست براتون

نه مهم نیست ،من بچه اولمم نیمه دومیه،ولی بچه دومم نیمه اولی بنظرم نیمه دومی بهتر واسه مدرسه رفتن،و اینکه بهترین زمانیکه مناسب بود واسه من تابستون چون در طول سال درس بچه ها هست نمیرسم

برای اولین باره بعد از حدود ۴سال که از حاجت رواییم گذشته میخوام تو نی نی سایت بیان کنم.میخوام تو هر تایپکی ک تونستم بیان کنم. 

چندین سال بود ازدواج کرده بودم و بچه دار نمیشدم .۳بار آی وی اف کردیم. اما نشد .خیلی تحت فشار روحی و روانی از اطرافیان بودم .آزارهایی ک نا آگاهانه با سوالاتشون بهمون وارد میکردن. خیلی روزگار سختی بود به خصوص وقتی مرکز ناباروری میرفتیم .وقتی دنبال درمان نبودم راحتتر بودم.واقعا دوست نداشتم زنده باشم دیگه جمع های مهمونی نمیرفتم.خسته و داغون بودم.سنم هم خیلی بالا رفته بود.همسرم خیلی وضعیت اسپرمش افتضاح بود خودمم ذخیره تخمدانم پایین و تنبلی هم داشتم   قبل از آی وی اف سوم یهو به دلم افتاد ۴۰مرتبه شبهای ۴شنبه بریم با همسرم مسجد جمکران به آقا امام زمان متوسل بشیم. به همسرم گفتم بیا بریم میدونم که دست خالیه برنمیگردیم یا بهمون صبر میدن برای تحمل فرزندار نشدن اگر مصلحت اینه یا که به ارزومون میرسیم.به هیچ کس هم نگفتیم و کسی اطلاع نداشت. 

خلاصه همسرم قبول کردو رفتیم فکر کنم هفته ۱۹ بود که آزمایشم مثبت شد و ما ۴۰ هفته رو تمام کردیم. جالب اینجاست که فرزندم دو روز مانده بود به سالگرد تاریخی که چله رو شروع کرده بودیم بدنیا امد. یعنی قبل از اینکه ۱سال بشه ما به حاجتنون رسیدیم.

ضمنا آی وی اف سوم رو هم در همین چله رفتیم انجام دادیم که اون هم منفی شد.

الهی که هیچ زنی در آرزوی فرزند نمونه...

برای اولین باره بعد از حدود ۴سال که از حاجت رواییم گذشته میخوام تو نی نی سایت بیان کنم.میخوام تو هر ...

چه خوب و خداروشکر که به حاجتتون رسیدین

کلا این چله خیلی معروفه خودمم خیلی ازش حاجت گرفتم

حالا جمکران واقعا سخته برا ماهایی که تو شهرای دیگه هستیم ولی خب میشه چله های دیگه گرف انشاءلله که هممون به حاجت دلمون برسیم

خصوتی بله ،اینجا دولتیه و هزینه ویزیت هم ۱۰ هزار تومن

سلام عزیزم مگ میشه ویزیت 10هزارتمن کدوم مرکز میرین ای افشم هزینش خوب زده براشما من ک ارمغان مگ 10تمن تخمکشی و 4تمن انتقال من شما بیمه حساب میشه