2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)1402

| مشاهده متن کامل بحث + 78372 بازدید | 352 پست
همونجامیرم .. ن بگو من میخام ای وی اف شم فقط.. البته اگ مدت نازاییت زیادباشه. من ۸ساله

آها من چهارسال و نیم . ولی چون قبلا دارو مصرف کردم گفت بیا آی یوآی ولی من میگم برن سراغآی وی اف.

من یک ماه پیش مرکز میلاد مشهد رفتم برام آزمایش خون نوشت و برای همسرم اسپرموگرام باید جواب ها رو بعد ...

سلام من دی ماه ۱۴۰۰ انجام دادم مثبت شدم ولی مسمومیت بارداری گرفتم پارسال تو شهریور سزارین شدم بچم فقط ۶ روز تو دستگاه موند 

حالا میخوام دوباره از همین ماه ان شاءالله برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها من چهارسال و نیم . ولی چون قبلا دارو مصرف کردم گفت بیا آی یوآی ولی من میگم برن سراغآی وی اف.

یکی اونجابودحامله بود.گف با ای یو ای شدم. نمدونم‌ حالا اگه مکمل فرتیل ایدیاپودر فرتی بیوتیک متونی بخر حتی ۱۵عدد بخور..خیلی خبه.راستی برا واریکوسل ازکجابفهمیم شوهر داره یانه?

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

همین ک جنین بلاست خبه یا فریز

اها الان انتقال دادن برات بسلامتی. گلم. مواظبت کن. پس بعدانتقال چیکا بایدکنی مثلا بعضیامیگن نبایدبری دسشویی اره??

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

سلام خانومای گل من فردا دوازدهمین روز انتقال جنینم هست 2 تا چهار روزه، روز 9و 10 لکه قهوه ای خیلی کم  دیدم رو دستمال  درد وعلایم پریودی دارم گاهی خیلی شدید که احساس میکنم پریود شدم کسی بوده با این علایم جوابش مثبت بشه

من یک ماه پیش مرکز میلاد مشهد رفتم برام آزمایش خون نوشت و برای همسرم اسپرموگرام باید جواب ها رو بعد ...

یعنی کل هزینه ها زیر ۱۵ت میشه چ مناسب...منم مشهدم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یا میرفتی پیش ترک زاده ،برای ناباروری خیلی معروفه

منم میرم ترک زاده ولی یساله هرماه ای یو ای میکنه نمیدونم چرا نمیکه ای وی اف..‌موندم بخدا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
 اخه گلم روزی دوتا شیاف و روزی یک امپول پروژسترون و یه انوکسا میزنم؟ هماتوم یعنی چی؟

بیشتر کسایی ک آی وی اف میکنن هماتوم دارن ی لخته خونه کنار جفت 

انشاءالله مثبت باشه دوز داروتونو زیادتر میکنه