2777
2789
من تکنیکالیشو که دارم می بینم و نظرم اینه میره برای همون سه تومن و هدف های بعدیش چون کلا روندش صعودی ...

اگه میشه میتونید تکنیکاشو بگید یا اینکه از کجا دارید که برم ببینم .ممنون میشم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
من تکنیکالیشو که دارم می بینم و نظرم اینه میره برای همون سه تومن و هدف های بعدیش چون کلا روندش صعودی ...

ترید می کنی فارکس

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه میتونید تکنیکاشو بگید یا اینکه از کجا دارید که برم ببینم .ممنون میشم

من دارم درس کندلا رو میخونم برای همینم وقتی اومد پایین شوهرم خیلی ترسید و فکرکرد ریزشیه ولی من گفتم صعودیه و میره بالا توی گوگل بزن قیمت دلار طلا برات میاره بعد برات تو اون صفحه سرچ بزن طلا برات میاره بعد نوشته نمودار و تکنیکال بزن تکنیکال میاره برات

من دارم درس کندلا رو میخونم برای همینم وقتی اومد پایین شوهرم خیلی ترسید و فکرکرد ریزشیه ولی من گفتم ...

ممکن از این پایین امدن های یهویی دوباره اتفاق بیفته ؟؟ شوهرتون طلا فروش ؟؟

ممکن از این پایین امدن های یهویی دوباره اتفاق بیفته ؟؟ شوهرتون طلا فروش ؟؟

نه بابا طلا رو وقتی 1300بود خریدیم یک مقدار زیادی براهمین ترسید گف کاش میفروختم روی سه تومن اره ولی الان دارم میبینم خیلی کندلاش پرقدرتن اره میشه چون سه تومن رو پیش رو داره البته احتمالاته امیدوارم برای ماه رمضون یک ریزشی انجام بده

اره

سود می کنی خوبه من دوره پورصمدی را دیدم دارم تمرین می کنم ارز دیجیتال ترید کنم شما چقدر کار کردی تا به سود رسیدیم 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
نه بابا طلا رو وقتی 1300بود خریدیم یک مقدار زیادی براهمین ترسید گف کاش میفروختم روی سه تومن اره ولی ...

ان شاا... که یکم ارزونتر شه ماهم بتونیم بخریم هرچند تخصصی توضیح دادی ولی یه چیزایی فهمیدیم ک ارزونی در کار نیست تا ۳ تومن بازم توک بخدا

چن ماهه تمرین میکنی 

یک سال هنوز دمو تردینگ ویو هستم بازم تو حالت رنج بازار اشتباه می کنم