2777
2789
عنوان

کاش میشد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 39 پست
برات صلوات فرستادم عزیزم خدا کمکت کنه

ممنونم❤️

انشالله که زندگی روی خوششو به منو شما هم نشون بده

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله صبری که لبریز شد و واقعا رنگ خوشی ندیدم اینه میگم صبر کن روزای خوب توعم میرسه.

میشه ب مرگ برادر ب مرگ بچه ب خیانت ب مریضی ب طلاق تهمت تجاوز و هزاران مورد دیگه صبر کرد همش باهم 

میشه ب مرگ برادر ب مرگ بچه ب خیانت ب مریضی ب طلاق تهمت تجاوز و هزاران مورد دیگه صبر کرد همش باهم&nbs ...

اره صبر کن ورق برمیگرده.فقط باید خودت برگردی به زندگی تلاش کن یه کاری دستو پاکن هرکاری شده دیدگاهتو عوض کن برو پیاده روی فقط و فقط هم آهنگ شاد گوش بده.بخای کم بیاری ازبین میبرت زندگی تو کم نیار.تو تاریک ترین شباو روزای زندگیم زندگی کردم 8سال گریه منیکه زیباترین چشمارو داشتم الان پشیمونم

اره صبر کن ورق برمیگرده.فقط باید خودت برگردی به زندگی تلاش کن یه کاری دستو پاکن هرکاری شده دیدگاهتو ...

دقیقا همه جا حرف چشمای من بود الان هیچ زیبایی از چشمام نمونده کور شدم انقد گریه کردم دیگه چشام اشکی نداره ک بریزه.تو سن بیس سال و خورده ای سکته کردن یعنی چی .یعنی خدایا یواش تر یواش تر عذاب بده ارومتر سختی بده ی وقفه ای بده 

دقیقا همه جا حرف چشمای من بود الان هیچ زیبایی از چشمام نمونده کور شدم انقد گریه کردم دیگه چشام اشکی ...

متاهلی؟ البته اگه دوسنداری نگو.من چون خودم اینروزارو کشیدم دوسندارم کسیو ناراحت ببینم.