2777
2789
عنوان

خارش بدن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 32 پست
اره من  ناچارا قرص میخورم راه دیگه ندارم هر دکتری بگی رفتم هر شب نصف لیوان عرق شاهتره و نصف ک ...

مرسی عزیزم

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هرموقع گرمی جات زیادمیخورم مثل خرما یاعسل واینایاهم توخوردن ترشی زیاده روی میکنم خارش میگیرم

آره اونو می‌دونم بعضیا طبعشون گرمه تا گرمیجات میخورن اینطور میشن

ولی من یه ساله اینطور شدم اصلا نمیدونم چیه الآنم همه جام میخاره ولی چون روزه ام نمیتونم قرص بخورم😐😂

سلام.منم اینجوری بودم.یه مدت هیدروکسی زین میخوردم ولی تا۲-۳روزخواب بودم.بعددیگه سیتیریزین خوردم.هرهفته شایدیکی ۲باریابیشتراینجورمیشدم.دقت کردم دیدم خوراکی هایی مثل بادمجان وگوجه یاکاکائوخارشم روبیشترمیکنه

سلام.منم اینجوری بودم.یه مدت هیدروکسی زین میخوردم ولی تا۲-۳روزخواب بودم.بعددیگه سیتیریزین خوردم.هرهف ...

جدی؟

من به غذا توجه نمیکنم نمیدونم اصلا به چی حساسیت دارم یه ساله دیوونم کرده این خارش

منم هفته ای دو سه تا سیتریزین میخورم خوب خوبم ولی خدانکنه تموم شده قرصام بیچاره میشم مثل الآن

جدی؟ من به غذا توجه نمیکنم نمیدونم اصلا به چی حساسیت دارم یه ساله دیوونم کرده این خارش منم هفته ای ...

من ازوقتی بادارشدم خارشم تموم شده.الان زایمان کروم.فعلاخارش نگرفتم.حالاباخودم فکرمیکنم میگم نکنه دلیل خارشم هورمونی بوده.چون باشروع بارداری هورمون های بدن تغییرمیکنن.البته همون خوردن بادمجان گردو کاکائونسکافه ایناهم روی خارش بدن تاثیرداره

من ازوقتی بادارشدم خارشم تموم شده.الان زایمان کروم.فعلاخارش نگرفتم.حالاباخودم فکرمیکنم میگم نکنه دلی ...

بله درسته 👌

جدی؟ من به غذا توجه نمیکنم نمیدونم اصلا به چی حساسیت دارم یه ساله دیوونم کرده این خارش منم هفته ای ...

عزیزم خارش بدنتون خوب شد؟؟منم هرسه چهارروز بدنم شروع میکنه ب خارش سیتریزین میخورم خوب میشه  بعد چندروزدوباره شروع میشه

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

عزیزم خارش بدنتون خوب شد؟؟منم هرسه چهارروز بدنم شروع میکنه ب خارش سیتریزین میخورم خوب میشه  بعد ...

نه والا منم هر چند روز دارم سیتریزین میخورم 

یه سری خوب شد برا یکی دو ماه بعد دوباره شروع شد