اقا من میخام با یکی باشم ولی دوستی سالم تازه نتیم دوست ندارم،رفتم برنامه دوستیابی دانم دم حال نکردم پیامم بدن خوشم نمیاد چیکار کنم،راستی ینفر سمت کوچمون هست قبلا بهم سلام کرده تو ماشین من محل ندادم چیکار کنم برم با اون دوست بشم؟باید چک کنم کی ها میاد
مسخره میکنی؟اول فککردم اشناست تو ماشین با تلفن داشت صحبت میکرد بعد منو دید سر تکون داد من محل ندادم بوق زد بعد باماشین دنبالم گیر داده بود دیگه رفته بودم خونه فککنم یاد گرفت خونمونو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مسخره میکنی؟اول فککردم اشناست تو ماشین با تلفن داشت صحبت میکرد بعد منو دید سر تکون داد من محل ندادم ...
نه عزیزدلم مسخره کجا بود، تو این دوره زمونه همون تنها باشی بهتره نه دوستی های چند روزه که به جز ناراحتی سودی نداره،بعدم یه پیشنهاد خواهرانه اگه میخوای با کسی دوست بشی هم یه آدم درست پیدا کن نه راننده و بقال سر کوچه که تهش ایشالا به ازدواج ختم بشه