2777
2789
عنوان

تیپ یا قیافه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 39 پست
تازه مارکایه خوبم استفاده میکنم ولی خب بنظرم روتین باید در کنارش فیشالم باشه تا جواب بده روتین خالی ...

امتحان میکنم اینو خوب شد گفتی

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر یه سوال الان با این آبرسان ها و محصولات مراقبتی زیباتر شدی یا فرقی نکرده؟

پوستم قبلا خیلییییی جوش میزد خیلییییی الان خداروشکرر کیف میکنم از پوست خودم خیلی دارم بش میرسم و تازهههه فهمیدم پوست واقعا نیاز ب مراقبت داره ماسک هایی ک میزنم احساس میکنم پوستم خنک شده و داره نفس میکشه خیلی خوشحالم و دوس دارم هی نگا پوستم کنم تواینه چون صاافه صاف شده اما امسال نرسیدم لباس عید بگیرم چون همه ی وقتمو برای پوستم گزاشتم هزینه زیاد کردم اما عوضش پوستم عالی شده 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
من ب قیافم خیلی میرسم همیشه لباسامم قشنگه ولی حس میکنم تیپم اصلازیادجالب نیست خیلی سادست موهامم ساده ...

اره منم مدل موهام ده ساله یطرفه اس😂😂😂بالا ک اصلاااا بهم نمیاد فرقم میزنم بم میگن یطرفش کن بت نمیاد،  تیپم خوبه بد نیست همیشه لش و اسپرته تیپام اما چون امسال لباس نخریدم گفتم بینم تیپ خیلی مهمه😑😣

ولی باز لباس رو میشه واسه سال پیشت بپوشی بتظرم کار خوبی کردی ب پوست و موت میرسی 

ممنونم قبلااا خیلی جوش داشتم الان خداروشکر عالی شده پوستم گفتم دیگ تابستون سرتا پا لباس بخرم فعلا تمرکزم رو پوستمه و یه کرم پودر خوووب گرفتم۷۰۰ چون کرم پودر قبلیم جوش میزدم باهاش

ممنونم قبلااا خیلی جوش داشتم الان خداروشکر عالی شده پوستم گفتم دیگ تابستون سرتا پا لباس بخرم فعلا تم ...

کار خوبی میکنی

مبارکه گلم

من فوبیا دارم به نوتیفا...اگه اسمی غیرتو بیاد:)💜