2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فامیل خودمو و شوهرم عیده اولشه

خوقتم بزار روش یه چی بخر یادگاری عید اولش بمونه براش 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چه خوب ماشالا😍 بچه من دو جا رفتیم هیچکس بهش عیدی نداد به نوه هاشون دادن به بچه من ندادن .خونه خالم ...

من کوچیکتر ک بودم.. مثلا ۹ ساله اینا، وضع مالی دخترخالم اینا زیاد تعریفی نداشت سر سال تحویل مامانبزرگم ب اونا عیدی داد ب من نداد ، مادر بزرگمو خیلیییی دوست دارم ولی اون حرکت هنوز تو ذهنمه🥲

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

از دیوار طلا بخر یا از طلافروشی بگو کارکرده میخوام واسه دختر منم همینقدر شده میخوام بذارم روی النگو ...

اخه طلا خیلی گرون شده نمیدونم چیزی گیرم میاد یا نه 

من کوچیکتر ک بودم.. مثلا ۹ ساله اینا، وضع مالی دخترخالم اینا زیاد تعریفی نداشت سر سال تحویل مامانبزر ...

افرین بچها یادشون میمونه ،،حداقل جلو بچها اینکارو نکنن ..شوهر خالم به نوه هاش نفری ۵۰ داد به بچه من هیچی اینم فقط نگاه کرد

🍃اول خدا،آخرم خدا 🍃
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792