2777
2789
عنوان

چطوری شوهرمو چیزخور کنم؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 114 پست
چند سالشه،تو چند سالشته،؟اگه جوونه و اینجوریه که مشکل داره،شاید عدم نعوظ داره،یا دیابت داره،

من ۲۴ اون ۳۱

سنی نداره واقعا. عدم نعوظ نه ولی سرده کلا دیر به دیر میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم از اول همین بود حالا بعد ۲۰سال دیگه یه سالم نداشته باشیم براش مهم نیست،ولی تا یه زنیو میبین ...

به خدا از همین چیزا میترسم. هم واسه خودم هم واسه اون. زندگی که رابطه توش نباشه ستون نداره😔

قشنگ دارم حس میکنم روز به روز انگیزم کمتر میشه هم واسه رسیدن به خودم هم واسه خونه... گاهی وقتا دست خودم نیست ابراز علاقه میکنه میزنم تو ذوقش😭 بعدش عذاب وجدان میگیرم ولی دست خودم نیست به خدا خسته شدم

شوهر منم از اون مذهبی است که ادعای قرآن وتو جمع نصیحت وآیه خودنه ،وپروفایلشو قرآن وایه گذاشته ولی هم ...

نمیدونم والا چی بگم. ولی شوهر من خیلی اهل ادعا نیست. هر چی حلال حروم کردنه تو خلوت بین خودش و خداشه اهل ریا نیست.

انصافا جز این موردم هیچ بدی دیگه ازش سراغ ندارم. تاحالا صداش روم بلند نشده از گل نازک تر نگفته

عزیزم درگیری فکری داره صفراوی کبدشم زود گرم میشه خ گرمی نمیتونه بخوره اعصاب اروم و استراحت بهترین ...

نمیدونم شاید... ولی تقریبا از اول همینجوری بود. مشکل خاصیم نداریم آخه... شغلشم پشت میز نشینیه چیز خاصی نیست سخت باشه.

دقت نکردم ببینم داغ میکنه یا نه. ولی کلا زیاد اهل فست‌فود نیست. مخصوصا از پنیر پیتزا بدش میاد کلا

اها .باهاش حرف میزنی در این مورد؟ من تعجب میکنم اخه چرا تحریک نمیشه .کارشون سنگینه؟دیر میاد خونه خست ...

آره اتفاقا آخرین بار همین دو هفته پیش بود. گفت من مشکلی ندارم فقط میترسم تو اذیت بشی!!! حالا که میگی از این به بعد هر شب...😐 بعد از اون شب دیگه انگار نه انگار دوباره روز از نو روزی از نو😑

نه والا کارمنده. صبح میره تا ظهر فقط.😐

آره اتفاقا آخرین بار همین دو هفته پیش بود. گفت من مشکلی ندارم فقط میترسم تو اذیت بشی!!! حالا که میگی ...

بهش بگو باید به نیازهای هم احترام بزاریم و رفعشون کنیم و بیشتر حرف بزن و بگو بریم دکتر .حتما ی مشکلی این وسط هست ک ایشون نمیخوان .چون مرد هر چیم باشه تحریک میشه ایشونم ۳۱سالشونه .مردی میشناسم ۶۰سالشه و تحریک میشه و ...باهاشون حرف بزن بگو این ی مشکلیه ک باید بریم دکتر رو روان خودمون تاثیر داره 

شوهر منم از اول همین بود حالا بعد ۲۰سال دیگه یه سالم نداشته باشیم براش مهم نیست،ولی تا یه زنیو میبین ...

یعنی به زن برادرش چشم داره؟

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
به خدا دوتاش یه جور عذابه😪 تو باور عامه معمولا مردا گرمن زنا سردن. طبیعیه زن بگه خسته شدم هر شب هر ...

نکته جالبی بودی، راست میگی! 

زیاد و میشه کم کرد و از هیچ نمیشه چیزی ساخت. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی