2777
2789
من زولبیا بامیه میخواااااااااام😭😭😭لعنتی میخوام ولی پول نداریم بخریم😭😭وای خدا هر دفعه ماه رمضون ...

برو یه ظرف شماره یک بگیر 

چیزی نمیشه

من عاااشق زمستونم❤️
برو یه ظرف شماره یک بگیر  چیزی نمیشه

شماره یک چی؟متوجه نشدم؟

این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرینی فروشی ۴_۵ سایز جعبه داره  جعبه سایز ۱ میشه ابعاد ۱۵ سانتیمتر در ۲۰ سانتیمتر کوچولوهه&n ...

اها متوجه شدم آخه میدونی تو ی بدبختی گیر کردیم کارتمون خالی خالی شده یکی از اقوام گفت پول لازمم مامانم دلش نیومد نده بهش گفت عیده برا بجم فقط ی شکلات گرفتم نمیدونم داره میخوره رفتیم واسش واریز کردیم الان همون پول جعبه کوچیک هم نیس🤦‍♀️در عوض دل اونو شاد کردیم و عید تونستن چن تا چیز بگیرن منم لعنتی رمضان میشه دلم ضعف میره واسه زولبیا بامیه🤦‍♀️

این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂
اها متوجه شدم آخه میدونی تو ی بدبختی گیر کردیم کارتمون خالی خالی شده یکی از اقوام گفت پول لازمم ماما ...

خب به سلامتی

انشاالله سریع یه پول درشت بیاد به حسابتون بری شیرینی بگیری

من عاااشق زمستونم❤️
خب به سلامتی انشاالله سریع یه پول درشت بیاد به حسابتون بری شیرینی بگیری

ن بابا آبجی ما ک تاحالا پول کوچیک هم ندیدیم 🤦‍♀️اینقد اوضاع ما خرابه الان بکم باورت نمیشه اینقد نون و چای شیرین خوردیم مشکل معده پیدا کردیم ی زمانی نون می‌گرفتیم قسمت میکردیم و می‌خوردیم باورت میشه شیش ماه مرغ نخوردیم؟ ما خوبیم و داشته باشیم ب نیازمندان میدیم ولی خدا انگار واسه ما وجود نداره اشکم در میاد وقتی میگم 🥲

منم امسال و برای همیشه تا وقنی مجردم باید تنها بگیرم مادرم که ۳سالی هست به خاطر بیماری قلبی نمیگره ...

قبول باشه،، دقیقا منم مث شمام،، تنهایی 🥺☹️مامانم مریضه،، بابامم نمیتونه بگیره،، سحر ها تنهام 🥺

💔
شوهرم شیر و عسل و کلوچه خورد و گرفت خوابید 

خوب یه چیزی درست کن برای فردا سحر تو ذهنش میمونه وقتی مجرد بود سحری های پختنی الان 😢من خودم مامانم همش غذا میذاشت بخاطر همین عاشق اون سحرها بودم الان خودم سعی میکنم سحری بذارم دخترک دیگه روزه میشه 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
خوب یه چیزی درست کن برای فردا سحر تو ذهنش میمونه وقتی مجرد بود سحری های پختنی الان 😢من خودم مامانم ...

تو یخچال زرشک پلو بود پیشنهاد چندتا غذا هم دادم خودش نخورد 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
قبول باشه،، دقیقا منم مث شمام،، تنهایی 🥺☹️مامانم مریضه،، بابامم نمیتونه بگیره،، سحر ها تنهام 🥺

الان خوردم اومدم رو تختم خوابیدم تا اذان بشه

خیلی حس بدی بود🥲

ولی خب عیبی نداره

سایشون بالا سرمون باشه روزه نگرفتن فدای سرشون

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779