2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این مراحل رو گذروندم عزیزم. از خودم نمیگم .ما هم توافق کردیم مهریه رو بخشیدم و حضانت بچه رو گرفت ...

واقعا؟؟نفقه به بچه میده؟ شما دختر دارید؟؟ ملاقات چقدر تعیین شده؟؟

ماهمه چیو محضری توافق کردیم ملاقات و نفقه و حضانت همه چی! 

اما الان میگن ملاقات هفته ای یکباره!

اما ما هر دوهفته نوشتیم محضری!
میترسم بیاد ملاقاتو بیشترکنه ! بعضیا میگن ن چون خودش اومده امضا کرده قبول کرده این تایم رو دیگه نمیتونه!!

بدبختی تو سند بخشش مهریه من نوشنه در ازای حضانت بخشیدم خب ننوشته (حضانته تا چندسالگی) بخشیدم🥲

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
واقعا؟؟نفقه به بچه میده؟ شما دختر دارید؟؟ ملاقات چقدر تعیین شده؟؟ ماهمه چیو محضری توافق کردیم مل ...

گلم حتما نوشته حضانت دائم وگرنه حضانت موقت که همینجوری بدون توافق هم تا ۷ سالگی با شما بوده. الان دیگه حضانت تا ۱۵ سالگی پسرتون با شماست بعد ۱۵ سال هم دیگه پسرتون خودش تعیین می‌کنه می خواد با کدومتون زندگی کنه .

نفقه رو چقدر تعیین کردین ؟

و در مورد ملاقات هم الان نمی تونه بزنه زیرش ولی ۶ ماه دیگه میتونه بره دادخواست افزایش ملاقات بده .کلا نفقه و ملاقات چیزهایی هستند که بعدا میشه تغییر داد 

گلم حتما نوشته حضانت دائم وگرنه حضانت موقت که همینجوری بدون توافق هم تا ۷ سالگی با شما بوده. الان دی ...

خب نوشته شده ک حق تغییر و اعتراض در زمان مکان ملاقات رو از خودش سلب ساقط کرده 

وکالت در حضانت تا پونزده رو دارم 

اما سند بخشش مهریه نوشته شده ک در ازای حضانت فرزند بخشیده شده !

خب نوشته شده ک حق تغییر و اعتراض در زمان مکان ملاقات رو از خودش سلب ساقط کرده  وکالت در حضا ...

خب دیگه خیلیم عالی .خیلی به نفع شما هست که .دیگه نگران چی هستی ؟ چی شد که راضی شد این همه به ضرر خودش توافق کنه ؟

خب دیگه خیلیم عالی .خیلی به نفع شما هست که .دیگه نگران چی هستی ؟ چی شد که راضی شد این همه به ضرر خود ...

خب بازم من میترسم بتونه افزایش بده😭😭😭 هرچی برمیاد از دادگاها 

نفقه ۱۸۰۰ کلا 🥲 

خب دیگه خیلیم عالی .خیلی به نفع شما هست که .دیگه نگران چی هستی ؟ چی شد که راضی شد این همه به ضرر خود ...

شما نفقه و ملاقاتو چقدر تعیین کردین؟؟محضری؟؟؟ یا دادگاه خودش تعیین کرد؟؟

خب بازم من میترسم بتونه افزایش بده😭😭😭 هرچی برمیاد از دادگاها  نفقه ۱۸۰۰ کلا 🥲

وای وای دختر تو هیچ دلیلی برای نگرانی نداری اینقدر دل خودتو بد نکن .نفقه به این خوبی زدن برات ملاقات به این خوبی .پس جای من بودی چی میگفتی .حالا نهایت افزایش هم بده شما بچه رو به خودت وابسته بار بیار بچه که باهاش نره هیچ کاری نمی تونه بکنه 

شما نفقه و ملاقاتو چقدر تعیین کردین؟؟محضری؟؟؟ یا دادگاه خودش تعیین کرد؟؟

نفقه که ۵۰۰ تومن 😑 که خودم به مرور زیادش کردم شد ۱ تومن .ملاقات هم هفته ای یه روز بود که کمش کردم الان هفته ای یکی دوساعته چون بچه باهاش نمیره .دادگاهیه برای ما 

وای وای دختر تو هیچ دلیلی برای نگرانی نداری اینقدر دل خودتو بد نکن .نفقه به این خوبی زدن برات ملاقات ...

ن ن من همه اصرارم رو اینه ک ملاقات افزایش پیدا نکنه همین !!چون بچه رو میبره یه جای دور و نام نشون 

ن ن من همه اصرارم رو اینه ک ملاقات افزایش پیدا نکنه همین !!چون بچه رو میبره یه جای دور و نام نشون&nb ...

فعلا که افزایش نمیدن چون مهر توافق هنوز خشک نشده به فرض هم دادخواست افزایش بده شما قبول نمی کنی بعدش هم بچه رو به خودت وابسته کن که باهاش نره دیگه کاری نمی تونه انجام بده