2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 33 پست
دقیقاااا داشتم به همین فکر میکردم که خداروشكر امسال زنگ نزد که دیدم زنگ زد    

ی بار‌تو جمع ب خنده بگو ما همیشه بیداریم تا سحر نمیخوابیم  

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا شهرستانن 

اهااان خب تو قایمکی گوشی شوهرتو خاموش کن بعدم گردن نگیر 👀

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خب من آخه آیفون خونمم قطع کردم که کسی بی وقت نیاد هر کسیم کار داره از قبل هماهنگ میکنه

از اسی مث اینکه شهرستانن پس همون سایلنت کنن جواب ندن خیلی خوبه 

هیچی ، تو کار نگیر ، بخواب بعدش اگر حساس نیستی 

میدونی اصن بزار زنگ بزنه ولی مشکل من اینه که خود شوهرمم خوشش نمیاد زنگ میزنه ولی هیچی نمیگه اصن شوهرم روزه نمیگیره منم چون بچه شیر میدم نمیگیرم ولی میخواد گوشيو برداره بگه باشه بیداریم واینکه فقط با شوهر من اینجوریه با برادرشوهرا ديگم نه

نه مادرشوهرم زنگ میزنه مارو بیدار کنه

چ اشکالی داره یه زنگ زدن پسرشو دو دستی تقدیمت کرد ناراحت نشدی بعد فقط یه ماه بخواد زنگ بزنه فقط اونم برای بیدار کردن سحری دلت پر میشه...چرا اینجور مواقع ازخودتون سوال نمیپرسید ک اگه مادرم زنگه بزنه بیدارم کنه یعنی بازم ناراحت میشم

برای سلامتی همه بچه ها و باردارا صلوات😍😍
چ اشکالی داره یه زنگ زدن پسرشو دو دستی تقدیمت کرد ناراحت نشدی بعد فقط یه ماه بخواد زنگ بزنه فقط اونم ...

آره واقعا ناراحت میشم چون ما روزه نمیگیریم که بیدارم ن کنن 

من ک بودم ناراحت نمیشدم  اگه بش بگی زنگ نزن بیشترناراحت میشه ....یکماه صبر میخواد فقط .... شوهرتم ک  ناراحت نیست...مادرو پسر باهم کنار میان....نظر شخصی خودمه...

من ک بودم ناراحت نمیشدم  اگه بش بگی زنگ نزن بیشترناراحت میشه ....یکماه صبر میخواد فقط .... شوهرتم ک  ناراحت نیست...مادرو پسر باهم کنار میان....نظر شخصی خودمه......

من ک بودم ناراحت نمیشدم  اگه بش بگی زنگ نزن بیشترناراحت میشه ....یکماه صبر میخواد فقط .... شوهر ...

نه شوهرم خودش ناراحته چون انقد خستس تا از سرکار میاد می‌خوابه بعد مادرش زنگ میزنه