2777
2789
عنوان

تازگیها به وجود خدا شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 182 پست

من یه شعارقدیمی دارم باخودم میگم خدای تو وجدانته هرچقدرباوجدان ترباشی حضورخدا توزندگیت پررنگ تره درسته این جهان ناعادلانس چون انسان هادارن مدیریتش میکنن ولی تو عادل باش وجدانتو نفروش :)

وطنم:)

یادم رفت بگم اصلا هم اهل نماز و روزه نیستم ولی  خدا رفیق منه دیگه هر چی مشکل دارم زود بهش میگم اونم رفع میکنه . بازم دمش گرم . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا هست و معنای زندگی رو به ما اشتباه فهموند.. میگی عدالت؟ تو چه میدونی خدا چه نیتی داره؟ به بعضیا بیشتر سختی میده که به خودش نزدیک تر شن و قدر شادی های کوچیکو بیشتر بدونن... آمار افسردگی در بی مرفهان خیلی بالاتره

من همیشه این بیت شعرو ک میخونم کل وجودم گرم میشه حتی اگ واقعا بهش عمل نکنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما

اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

این دنیا کی گفته باید برپایه عدالت باشه 

هم خوبی تو دنیا هست هم بدی چون هم انسان خوب داریم هم انسان بد پس خوبی و بدی باید باشه بنابراین عدالت توی این دنیا غیر ممکنه 

خدا می‌تونه جلو بدی بگیره ولی خواسته مارو امتحان کنه ببینه چقدر جنبه داریم

منم دیگه قبولش ندارم هیچی با عقل جور در نمیاد  یکی ی روزی واسه سرگرمی  ی موجودیو خلق کن ...

بله خدا شهوتو قرار داده ولی نگفته که هیچجوره نباید خودتو خالی کنی و تا آخر عمرت باید بسوزی و بسازی!!! گفته من اینو واست میزارم راه درست تخلیه کردنشم بهت یاد میدم تو فقط از راه غلطش نرو. 

نمیدونم چرا از خدا واسه خودت غول ساختی؟ 

عزیزم خدا هست و معنای زندگی رو به ما اشتباه فهموند.. میگی عدالت؟ تو چه میدونی خدا چه نیتی داره؟ به ب ...

بی مرفه یعنی چی

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خدا هست... مشکل ما اینه که همه چیزو با معیارهای مادی میسنجیم... خدا همونیه که هنوز که هنوزه نتونستن هیچی از علمشو کشف کنن و هنوز یک عضو بدن رو کسی بعد از سالیان سال تحقیقات پزشکی کامل نشناخته

عزیزم خدا هست و معنای زندگی رو به ما اشتباه فهموند.. میگی عدالت؟ تو چه میدونی خدا چه نیتی داره؟ به ب ...

باعرض ادب واحترام دوست عزیز اگه درد فقر رونکشیدی راجبش نظر نده !نمیشه درد به این بزرگی رو خلاصه کرد توحکمت 

وطنم:)
شما کجا زندگی میکنید مگه

وا 

چ ربطی داش؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

خدا عادله چون شاید اولش ناعادلانه به نظر

برسه ولی آخرش قرار نیست جای ظالم و مظلوم همون بمونه.. آخرش مهمه..به نظرم عدالتی ک گفته شده بیشتر به آخر کار برمیگرده نه این دوره محدود زندگی

خدا انسال  کامل آفریده.. ولی چون بهش اختیار داده یکی استفاده میکنه یکی نمیکنه..

تو به بچه هات پول میدی.. یکیش با اوت پول کلی عشق و حال میکنه یکی پوله رو پاره میکنه میندازه آشغال..

اینکهپولو انداخته دور دلیل نمیشه بگن تو بهش پول ندادی..

انسانم همینه.. طرف عقلشو کار نمیدانزه و روز به روز احمق تر و ناقص تر میشه..  ربطی به خدا نداره

بله خدا شهوتو قرار داده ولی نگفته که هیچجوره نباید خودتو خالی کنی و تا آخر عمرت باید بسوزی و بسازی!! ...

این ی مثال بود فقط عزیزم

اینجا ی جایی واسه تبادل نظر خدای شما لابد خدای خوبیه 

حتی اگه وجودم داشته باشه

همچین خدایی ب نظرم نفرت انگیزه 

واسه سرگرمی خودش بخواد این همه درد تحمیل کنه ب بقیه 

با کمال احترام❤شاید زندگیه شما جوریه ک حسش میکنید

جای من زندگی نکردی هیچوقت نمیتونی پس قضاوتم کنی ❤