از فاضلاب برو فروشگاه فروش سموم کشاورزی اونجا همه نوع سمی دارند. بگو برای سوسک های درشت سم م ...
استارتر درست میگه ایشون،فقط وقتی سم رو زدی یکی دوروز خونه نباشین خیلی سماشون خطرناکه ،من بچه بودم مامانم زد تو خونه من و خواهرم بیهوش شدیم چند روز بستری شدیم
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
تو چاه بریزم خطرناک نیست؟ نترکه؟ ولی واقعا دیوانه شدم از دستشون
تا سم بخری تو چاه ها تینر بریز خیلی موثره
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
از کفشوی بالکن از بیرون زیر در میان تو تو پارکینگ و آسانسور و راه پله هم هستن از توال ...
چن روز پرنده یاکریم تو بالکنمون لونه گذاشته منم پنجره رو باز میزاشتم همسرم میگه اونا حشره میخورن اونا میارن... عجیب کلافه شدم از دستشون.. ولی جالبه این سوسک ها همش کناری بخاری پیدا میشن بخاری هم چسبیده به اشپزخونه اس
خونه قبلی م ک تهران بودم حدود دو ماه آخرش این مشکل واسم بوجود اومده بود بعد کلی فکر کردم ار کجا میان،آخرش فهمیدم از چاه توالت میان،بعد تو کاسه توالت همش جوهر نمک میریختم چند بار مردن بعد دیگه نیومدن،کلا بگرد فاضلاب آشپز خونه باز نباشه منظورم تو کابینته،یا مثلا شاید از تو توالت میان بالا،همه سوراخا رو چک گن