اره دیدم خدا به دادم برسه انقدر زیادع نمیشه که شات کنم
بهتر از اینه که پاک شه
ببین میتونی فیلم از صفحه بگیری از بالا بیای پایین
یادگاریه
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم گفتم شاید روز حسرتش ب دلم باشه که چرا از چتا شات ندارم
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
بخدا شرط میبندم یبارم نخوندیش فقط جا گرفته تو گالریت
بیکار که میشم یه نگاه میندازمش
اونروزم رفتیم بیرون بهش نشون میدادم میگفتم ببین چجوری داشتی مخمو میزدی🤣🤣 تو هر کار بگی من میکنم
تو بگی بمیر میمیرم
نِ نِ نِ نِ