2777
2789
پس نمیدونی فیلم یعنی چی عزیزم یا کلا عاشق مسخره بازی هستی

شما میدونی واسه همه بسه 

خیلی فیلم ها رو وقتی میبینم بعدش تحلیلش رو نگاه میکنم البته فیلم هایی که ارزش تحلیل داشته باشه

یه سری فیلم ها مثل انفرادی معنی خاصی نداره ولی ادم و میخندونه و من اینو دوست داشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما میدونی واسه همه بسه  خیلی فیلم ها رو وقتی میبینم بعدش تحلیلش رو نگاه میکنم البته فیلم هایی ...

پس باید بدونی و توضیح بدی به اطراقیات که چرا باید معدی هاشمی با اون تجربه و عقبه ذهنی لباس جنسی میپوشه  و ابزار جنسی دستش میگیره که منو شمارو بخندونه و یه بازیگر خوب و دوست داشتنی مثل عطاران باید تپی همچین فیلم مضخرفی تباه بشن چرا همش بذای خندیدن باید دست بذارن به مسائل جنسی ایا این برای شما و مردم خنده داره؟؟ برای من فاجعه است 

پس باید بدونی و توضیح بدی به اطراقیات که چرا باید معدی هاشمی با اون تجربه و عقبه ذهنی لباس جنسی میپو ...

عزیزممن دقیقا میدونم شماچی میگی 

جدیدن فکر همه شده شکم و زیر شکم 

سلبریتی ها هم اکثرا نون به نرخ روز خورن

دیگه هیچکدوم از فیلمهای ایرانی رو نمیشه با خانواده دید

با همه این ها سلیقه من این فیلم رو از نظر طنزی پسنذید

عزیزممن دقیقا میدونم شماچی میگی  جدیدن فکر همه شده شکم و زیر شکم  سلبریتی ها هم اکثرا نو ...

قصد بدی نذاشتم یوقت ناراحت نشی عزیزم واقعا بپترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم بیشتر عصبانیتم از بودن عطاران تو این فیلمه بنظرم نیاز نیست همش شوخی جنسی کرد مثلا فیلم شادروان هم بامزه است ولی اصلا شوخی جنسی و لودگی نداره واقعا 

قصد بدی نذاشتم یوقت ناراحت نشی عزیزم واقعا بپترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم بیشتر عصبانیتم از بودن ع ...

نه عزیزم چه ناراحتی داریم حرف میزنیم دیگه

امیدوارم شما هم اذیت نشده باشین

منم موافقم واقعا از این نظر افتضاح بود