2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب رضاست مگراینکه کارگردان آخر داستانو عوضکنه چون لو رفته

یعنی واقعا ک

بدبخت گوشه بیمارستانه ریه اش سرطان داره

از اونورم هیج قصدی نداره ک بخواد اینکارو بکنه

بعدم اون زنه شیرین  تو یه پارت کاملا جدید گفته دلم خنک شد ،کار همونه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یعنی واقعا ک بدبخت گوشه بیمارستانه ریه اش سرطان داره از اونورم هیج قصدی نداره ک بخواد اینکارو بکنه ...

نه رضا قاتل نیست ولی دست داره ممکنه با شیرین دستش تو یه کاسه باشع

با صدرا یه نسبتی دارن فکنم 

اره منم حس کردم اینو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نه رضا قاتل نیست ولی دست داره ممکنه با شیرین دستش تو یه کاسه باشع

به چه نیتی؟؟

این قسمت چرت بود چرا همون۱۵سالپیش قاضیدنبال طلاه نبود زنه رو دستگیر نکرد دنبال تیاز نرفت.....

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی