2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول 

گواهینامه 

ماشین 

خونه😂🫱🏻‍🫲🏼

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂
خودم فانتزیم اینه ک ۴ تا بچه داشته باشم ۳ تا پسر یه دختر  یا ۲ تا پسر ۲ دختر😍😍😍😍

من یکی از فانتزیام اینه که با کسی که فوق العاده عاشق همیم ازدواج کنم وباهم بچه نخواییم سالیان سال باهم زندگی کنیم

خودم فانتزیم اینه ک ۴ تا بچه داشته باشم ۳ تا پسر یه دختر  یا ۲ تا پسر ۲ دختر😍😍😍😍

👌👌👍👍

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.
چرا اتفاقا یکی از آرزوهامه😕😂

خب...پس چرا دلتون میخواد خودتون یه دختر داشته باشین؟!

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.
2790
2778
2791
2779
2792