2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 74 پست
شاید اون دخترم کراش اون باشه 

اره از همین میترسم

ولی ی بار از دختره پرسیدم فلانی میشناسی (همین پسره ک براش کامنت گذاشته)

گف نه خیلی فقط میدونه تو دانشگاهه ما هست

ینی فک کنم حضوری ارتباط نداشتن مگه پسره اینو دیده باشه دورا دور

ینی میگی ممکنه اینکه فقط برا این دختره کامنت گذاشته خواسته حواس دختره ب خودش پرت کنه؟

حالا این دختره یا یکی دیگه فرقی نمیکنه اگه دوسش داری بهش پیشنهاد ازدواج بده اگه ازت خوشش بیاد ق ...

اخه فضا دانشگاهه 

زود همه چیز میپیچه

من احساسی ام اگ غرورم بشکونم دیگ درست نمیشم

ممکنه افت درسی کنم از خجالت و ..

خودمو میشناسم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حالا این دختره یا یکی دیگه فرقی نمیکنه اگه دوسش داری بهش پیشنهاد ازدواج بده اگه ازت خوشش بیاد ق ...

بعد تازه حس میکنم از منم بهتره

ینی همه از ادب و اخلاق و کارش تعریف میکنن همه ها همه

اخه این اخلاقش خیلی خوبه ظاهرش هم خوبه. ولی برا این دخترم ک کامنت گذاشته دختره خیلی چهرش ب نظرم مع ...

خب چهره دختره معمولی باشه

این نظر شماست عزیزم

آدما متفاوتن ومعیارشون متفاوته😉

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

اعتماد به نفست پایینه اسی

اینجور که تو از پسره گفتی، تو در حد کراش باقی میمونی فقط خودتو اذیت میکنی

اگه اونو از خودت بالاتر میدونی رابطه باهاش فقط دردسره 

و بهم دیگه نمیرسین

خب چهره دختره معمولی باشه این نظر شماست عزیزم آدما متفاوتن ومعیارشون متفاوته😉

نه ببخشید منظوری نداشتم 

میگم ینی از این زیباتر تو دانشگاهمون خیلی هست

البته انکار نمیکنم ک خیلی دختر عاقلیه و نجیبه کلا با پسری نیست

اگ کراشم اینم بخواد مطمئنم باهاش خوشبخت میشه

ولی فقط چون زیبا نیست برا همین گفتم بعیده جذبش شده باشه

اعتماد به نفست پایینه اسی اینجور که تو از پسره گفتی، تو در حد کراش باقی میمونی فقط خودتو اذیت می ...

اخه هم خشگله هم خوشتیپ هم خیلیی خوش اخلاق 

ینی ب اسمش قسم میخورن در این حد 

رشته اش هم ک خوب خوبه

رو هوا نمیمونه😂 بعد تازه من هم شهری اش هم نیستم چرا بیاد سراغ من

بعد دیدم برا این دخترم کامنت گذاشته گفتم حتما از این خوشش میاد چرا برا دختر دیگ نزاشته

اخه هم خشگله هم خوشتیپ هم خیلیی خوش اخلاق  ینی ب اسمش قسم میخورن در این حد  رشته اش هم ک ...

نه به این چیزا نیس

تو دل آدما رو فقط خدا میدونه

این که ممکنه فامیل دوس داشته باشه، یا همسایه، یا همبازی دوران بچگی یا...

هیچی معلوم نیس تا تو زندگی کسی نباشی نمی تونی از ذهن و دلش سر دربیاری

نه ببخشید منظوری نداشتم  میگم ینی از این زیباتر تو دانشگاهمون خیلی هست البته انکار نمیکنم ک خ ...

عزیزم یک چیزی بگم

من خودم که دخترم زیاد تو فاز پسرای بور وچشم رنگی نیستم

درصورتیکه واسه یک سری دخترا خیلی جذابه

شاید بایک پسر یکم تپل ازدواج کنم 

یا کم مو

چرا ؟چون اگه ببینم واقعا اخلاقشو دوست دارم

خودساختگی پسر خیلی واسم مهمه از طرفی

از ظاهر قدش فقط واسم مهمه

پسراهم نظرات مختلف دارن و.....

انشاالله شماهم خوش بخت  بشید 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب اگ خوشش میومد ب خود دختره نمیگف؟ حداقل پیام میداد بهش نه ک کامنت بزاره

خب ببین میگی مذهبیه اینا که مذهبین خودشون نمیان بگن اهل دوستی، کراش ، از این چیزام نیستن از کسی خوششون بیاد خواستگاری میکنند اصلنم بهش پیشنهاد دوستی نده که اگر خوششون ازت بیاد بخاطر این کارت دیگه سمتت نمیاد ان شالله هر چی خیره 

نه به این چیزا نیس تو دل آدما رو فقط خدا میدونه این که ممکنه فامیل دوس داشته باشه، یا همسایه ...

من کاری نمیکنم اگ بخاد خودش میاد اگرم نه خب نمیخاد حتما دیگ

خب ببین میگی مذهبیه اینا که مذهبین خودشون نمیان بگن اهل دوستی، کراش ، از این چیزام نیستن از کسی خوشش ...

مرسی♥️

این دختره هم کلاسیمه

خدا روشکر جلوش نگفتم از این پسز خوشم میاد

ممکنه پسره این کامنت گذاری اش منظور داشته بعدا ب دختره نزدیک شه برای ازدواج اونوقت برا من میشد

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز