2777
2789
عنوان

بلاکم کرد.....🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 85 پست
یس🤒

خو همینو بگو

از مجازی رابطه خوب درنمیاد جانم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوباره باهاش صحبت نمی کنید

معلومه که نه من تحمل بی احترامی ندارم اولین اشتباه مساوی اخرین اشتباه دیگ از چشمم افتاد

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

البته اینا پسر نیستن مشتی جغله بچه ان🤣😂

چندسالش بود؟ 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
😐ناموصن چرا اسم پسرا بد در رفته شاید مشکل خودت بوده

مشکل اینه که تا قبل بلاک عین مرغ عاشق خرف میزد یهو اینکارو کرد

خب دو قطبین دیگ🤣

معلومه که نه من تحمل بی احترامی ندارم اولین اشتباه مساوی اخرین اشتباه دیگ از چشمم افتاد

مطمئن بخاطر عصبانیت میگی چون بلاکت کرده ولی ته دلت پیششه  

معذرت خواستن نشانه عقل است 
مجازی رل نزنید عاقبت نداره 😐😂

یهو دیدی بجای پسر ، دختر از تووش در اومد😐😂

مطمئن بخاطر عصبانیت میگی چون بلاکت کرده ولی ته دلت پیششه    

اصلا و ابدا بار قبلیم ک ازش عذر خواستم چون هم عید بود و هم تقصیر خودم🥲

من از ۱۵ سالگی با یه دختر بودم به گفته خودش دوستم داشت الان ۱۹ سالمه ۴سال باهم بودیم بعد رفت با بهترین دوستم رل زد رل زدن عاقبت نداره