2777
2789
عنوان

عقدیا بیایین

312 بازدید | 18 پست

دوستم وقتی نامزد بود هم خونه خریدن هم ماشین هم عروسی گرف امسال چ کنم ک بتونم خونه بخرم البته ۴ سال نامزد بود ما چطور میتونیم تو ی سال خونه دار شیم

چرا عقده ای خوندم؟  

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میگی ۴ سال . اطراف منم مثلا ۳ سال این حدودا عقد میمونن تا داماد خونه بسازه وقتی خونه ی داماد تمو ...

خب بنظرم اینقدر گرونی زیاده که اگه مدت عقد زیاد بشه ادم جا میمونه تا برسونه ما میحاییم یه سال عقد بمونیم

عزیزم شرایط آدم ها متفاوته از همدیگه ...

شاید نامزد شما صبح تا شب هم کار کنه زحمت بکشه بیشتر از اون شخص و نشه واقعا خونه بخره 

ولی اون شخص ممکنه با ساعت کاری کمتر بتونه بخره ‌...

مقایسه کار درستی نیست

ان شاءالله عاقبت بخیر میشی و خونه دار 

ولی واسش برنامه ریزی کنین اولویت بذارین خونه دار شدن اگه واستون اولویته و 

شاید نشه تو یک سال ولی دوسال بشه و ارزش هم داره 

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹
خب بنظرم اینقدر گرونی زیاده که اگه مدت عقد زیاد بشه ادم جا میمونه تا برسونه ما میحاییم یه سال عقد بم ...

دیگه در اون حد هم جا نمیمونه 

خونه ساختن رو شروع کنید و کم کم بسازید .

خونه خریدن پول یهویی و گنده میخاد ولی خونه ساختن خورد خورد و با وام میشه