2777
2789
عنوان

عید دیدنی

145 بازدید | 14 پست

وقتی دعوتیم یه جا نامزدم همش واسه من خوراکی برمی‌داره نمیزاره خودم بردارم 

بعد رفتیم خونه یکی از فامیلای دورشون یار گفت اخی خانومت خجالتیه🥴🥴🥴🥴

هزار بار بهش گفتم خودم برمیدارم ولی بازم کار خودشو میکنه 

انقدم به زور شیرینی و شکلات به خوردم میده که دیگه دوماه دیگه لباس عروس به تنم نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخی عزیزم این نشانه احترام هست خیلی خوبه تو ذهن بقیه❤️

والا ما میرفتیم من میوه برمیداشتم تا وسطاش پوست میکردم یهویی شوهرم بلند میشد خداحافظی میکرد منه بدبخت میموندم با میوه نصفه نخورده ام😐

و بلند میشدم میرفتم میزبان میگفت چرا نخوردی منم میموندم چی جواب بدم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اوخی عزیزم این نشانه احترام هست خیلی خوبه تو ذهن بقیه❤️ والا ما میرفتیم من میوه برمیداشتم تا وسطاش ...

اخه بقیه فک میکنن من اسکلی چیزم

قبلنا نظر خواهی نمی‌کرد طبق میل خودش برام برمی‌داشت الان یه لول پیشرفت کرده میپرسه چی میخوری بردارم

دست خودم نخورم   به زور به خوردم میده  هی اشاره میده بخور

یکی از مشکلات زندگی مشترک همینه قشنگ باهاش صحبت کن 

بگو مس دونم دوستم داری و می خوای خوشحالم کنی اما من اذیت می شم و عذاب می کشم و...

احساست رو قشنگ بهش بگو

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
اخه بقیه فک میکنن من اسکلی چیزم قبلنا نظر خواهی نمی‌کرد طبق میل خودش برام برمی‌داشت الان یه لول پیش ...

نه فکر نمیکنن

تو هم با ذوق و خنده بگو سیب میخورم عزیزم🥰

و کیف کن

سخت نگیر

مثل شوهر من بود چکار میکردی؟

اینی که گفتم نیم درصدش بود

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بعدشم باهاش صحبت کن

بگو میخوام خودم بردارم بعضی وسایل ها رو

شاید دعوا کنین که طبیعیه

ولی سخت نگیر این ی ویزگی خوبه