2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین ؟😁🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 107 پست
برای من با سونو ان تی ۱۶ فروردین طبیعیه...خودش میخواست ۷ ۹ بزاره قبول نکردم گفتم زودتد بشه به تعطیلا ...

اره،من طبیعی 17 فروردین بودم، سابقه زایمان زودرس دارم، باید تا 6،7 فروردین میزد، ولی مرخصی هست و بیمارستان نیست، الان چند روزه تو دردم، هی میرم، هی میام، عصبی شدم اصلا از درد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،من طبیعی 17 فروردین بودم، سابقه زایمان زودرس دارم، باید تا 6،7 فروردین میزد، ولی مرخصی هست و بیم ...

برو یه معاینه بکن حتما...نینی تکوناش خوبه؟

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
اسم دکترت چیه، قبول میکنه الان منو زایمان کنه،پدرم دراومد از درد چمران اصلا آدمو مریض حساب نمیکنه

منصوره کرمانی نمیدونم قبول کنه یا نه ولی دکتر خوبیه بیمارستان نجمیه هم کار میکنه

برو یه معاینه بکن حتما...نینی تکوناش خوبه؟

تکوناش خوبه،مشکل انقباض ها هستش که از هفته 33 پدرمو دراورده

هی میرم چمران، هی یه آمپول و سرم میزنه میگه برو خونه،نگرانم ضرر داشته باشه برای بچه ام

کجا پیشش ویزیت میشی من کجا میتونم پیداش کنم ببخشید خیلی سوال کردم

من مطبش روزای زوج هستش...فک کنم شنبه باشه میخوای شماره مطبشو بدم یا تو گوگل بزنی میاره..خواهش میکنم این چه حرفیه البته اگه اسی فحش کش نکنه 🤣

من مطبش روزای زوج هستش...فک کنم شنبه باشه میخوای شماره مطبشو بدم یا تو گوگل بزنی میاره..خواهش میکنم ...

بده،

عوضش منم هم استارتر هم شمارو دعا میکنم

مرسی با حوصله جواب دادی عزیزم، انشاله بچه ات و سالم بغل بگیری و چراغ دلت باشه

استارتر انشاله به آرزوی قلبیت برسی بزودی

بده، عوضش منم هم استارتر هم شمارو دعا میکنم مرسی با حوصله جواب دادی عزیزم، انشاله بچه ات و سالم بغ ...

۶۶۹۲۱۷۰۴...۶۶۹۱۹۳۲۹....خواهش میکنم کاری نکردم ایشالا نینی شما هم صحیح سالم بدنیا بیاد قربونت برم عزیزم...❤بازم کاری داشتی حتما بگو

التماس دعا 

محتاجیم به دعا

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍