2777
2789
عنوان

چالش کی از همه مهربونتره

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 77 پست
وصف حال خودمه البته اوناهم طفلیا همیشه یه گاز از بستنیشون یه دونه از پاستیلشون یه تیکه از پفک یا چیپ ...

شما خودت قلب مهربونی داری که بچه هاتونم مثل شما بخشنده و مهربونن.بنظر من مهربونی ذاتیه💖

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مهربونی که مهربون میبینی 

نظر لطفته عزیزم💖🌹🌹

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بابای من🙂

برای خانواده های بی بضاعت کولر گرقت

الآنم پاساژ که داره کسی بیاد اونجا پول نداشته باشه و بی بضاعت مجانی هر چی طرف بخواد بهش میده 

اینم باعث شده ما که بچه هاشیم یاد بگیریم حتی که دو هزار تومان توی جیبم باشه و نیازش داشته یتش

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
بابای من🙂 برای خانواده های بی بضاعت کولر گرقت الآنم پاساژ که داره کسی بیاد اونجا پول نداشته باشه ...

باشم کسی دستشو پیشم دراز کنه حتما باید بهش بدم

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
مهربون زنیه که نمیخوره نمیپوشه شوهرشو پولدار میکنه آخرش شوهره میگه تو واسه من چه کردی از خونه بابات ...

خوب این جزو سیاستهای زنانه محسوب میشه ولی مطمعن باش همون مرد هم خودش می‌دونه از کجا به کجا رسیده ولی متاسفانه نمی‌خواد که زنش پرتوقع بشه از نظر خودش البته...همیشه تعادل خوبه .از خود گذشتگی تا جایی خوبه که زندگی خودت تباه نشه

بابای من🙂 برای خانواده های بی بضاعت کولر گرقت الآنم پاساژ که داره کسی بیاد اونجا پول نداشته باشه ...

همیشه از خدا میخام دلها مهربون بشه نسبت به هم این دعای هر روزمه..خدا به پدرت و شما سلامتی و خوشدلی بده عزیزم.دست خدا تووی دست شماست💖💖💖

خوب این جزو سیاستهای زنانه محسوب میشه ولی مطمعن باش همون مرد هم خودش می‌دونه از کجا به کجا ر ...

این جزو اون تجربه هاس که خانوم خونه تا خودش تجربه نکنه میگه شوهرمن فرق داره و.... به حرف هیچ کس گوش نمیده تا خودش مستقیم بشنوه تا به خودش بیاد

باشم کسی دستشو پیشم دراز کنه حتما باید بهش بدم

اینکه چشمت رو به روی درد دیگران نمیبندی بزرگی روحت رو نشون میده.قدر خودتو بدون🌹💖

این جزو اون تجربه هاس که خانوم خونه تا خودش تجربه نکنه میگه شوهرمن فرق داره و.... به حرف هیچ کس گوش ...

موافقم باهات.ولی از الان دیگه فقط با خدا معامله کن .همه اون از خودگذشتگی هات میشه توشه برای آخرتت انشالله بعد ۱۲۰سال عزیزم..هیچ کار نیکی بی جواب نمی مونه 🌹

خدا از دهنت بشنوه

قلبتو آروم کن عزیزم.خدا حواسش به همه چیز هست.دخترات خوشبختن که مادر مهربون و فداکاری مثل شما دارن

چکاوک میشه درخواستمو قبول کنی یه سوال بپرسم بعدش دوست داشتی لغودوستی بزن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.