2777
2789
عاشق بچم و حس کردم بعد ۱/۵ ۲ سال خانه داری خیلی روزامون یکنواخت و تکراری شده و اینکه خب همه جوره ش ...

خدا حفظش کنه. با همسرتون هیچ اختلافی ندارید؟ همه چیز اوکیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حمله دکتر هلاکویی گفت اینکه امکان نداره یک انسان روح و روانش سالم باشه پ بچه نخواد. من خودم بعد هفت سال اونهم تقریبا ناخواسته بچه دار شدم. الان نمی دونم چکار کنم. 

ای بابا اونجا رو چه زود بستند من هنوز پاسخهایی که به دیدگاهم داده شده بود رو  نخونده بودم 

اگه بچه دار بشم به احتمال زیاد بیشتر برای آرزو به دل نماندن همسر و خانواده ش خواهد بود.  

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
دیگه پیکارمیشه کرد مال و اموالمم بدون صاحب میمونه میرسه به اوناییکه ازشون متنفرم اینم یه دلیل  ...

در از جونتون. اما بعد صد و بیست سال، انسان که بمیره دیگه چه فرقی داره مالشو کی ببره. 

ای بابا اونجا رو چه زود بستند من هنوز نتونستم پاسخهایی که به دیدگاهم داده شده بود رو بخونم   &n ...

اونجا که دقیقا برعکس این تاپیک بود و من میخوام دلایل منطقی بچه دار شونو بفهمم. 

سختیاش تو ذهنم خیلی پررنگتره تا خوشی هاش

عین زندگی کردن مون که هم سختی داره هم خوشی ولی خب بستگی ب خودت داره کدوم رو بیشتر ببینی . بچه داری اصلاااا آسون نیست .کلا زندگی ت کن فیکون میشه .نه خودت آدم قبل میشی و نه زندگی ت زندگی قبل میشه 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
نه حق داره واقعا منم بچه دار نشدم یه مدت جاریم میگفت هرچی دارن مال ماست و بچه هامون خیلی ناراحت میشد ...

عجب جاری بی ادبی. الان بچه دارین؟ به خاطر اون حرف جاری بچه دار شدی؟

عجب جاری بی ادبی. الان بچه دارین؟ به خاطر اون حرف جاری بچه دار شدی؟

نه بابا تو  اقدام بودم نمیشدم دختردایی ام میشه جاریم برادرشوهرمم طعنه ام میزد   ولی لطف خدا شاملم شد و یه گل پسر دارم که اندازه دنیا دوسش دارم یکسال و نیمشه نگاش میکنم انگار دنیا مال منه