2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من پیش ازتو🥺🥺🥺🥺

من چندین بار باهاش گریه کردم🥺

مردِ بیشعور بود

خودشو کشت☹️

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
دعوام نکنیا  انیمیشنِ ایرانیه 🤭

کلا زیاد فیلم ایرانی نمی‌بینم اصلا شبکه ایرانی نداریم همش ترکی🤣

صبوری میکنم تا موفقیت ،،،،عالیس در سر زمین عجایب_🎈
نه آمریکا ایالات متحده خیلی فیلم های قشنگی میسازه

اگر به سریال های جنایی علاقه داری 

Dexter

The person of interest

کارآگاهی

Hannibal

سریال lucifer هم قشنگه 

من الان دارم power و میبینم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
استراحت مطلق یه ذره ترسناکه تظاهر به مرگ نفس انیمه : هاول/پونیو/همسایه من توتورو/قصری در آسمان/سف ...

من خیلی ترسو هستم ترسناک ببینم که میمیرم تو خواب

اگر به سریال های جنایی علاقه داری  Dexter The person of interest کارآگاهی Hannibal سریال l ...

مرسی عزیزم یه سرچ میکنم

کنجکاو شدم حتما میبینمش

الان به این فکر کردم که اسپویل کردم☹️

اره ببینش

خیلی عجیبه ندیدیش

خیلی معروفه

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
مرسی عزیزم یه سرچ میکنم

خواهش میکنم 

سریال see و the last of us هم سرچ کن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی خوشگل بودواقعا ولی جالبه ها همچین سازمان هایی وجود داره من آهنگشو دارم خیلی خوبهههه🥺

اینه فیلمه

2790
2778
2791
2779
2792